Keystone logo

4 MSc Programe în Științe sociale Studii de zonă Studiile Orientului Mijlociu 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe sociale
  • Studii de zonă
  • Studiile Orientului Mijlociu
Domenii de studiu
  • Științe sociale (4)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular locations

MSc Programe în Științe sociale Studii de zonă Studiile Orientului Mijlociu

După terminarea o diplomă de licență, unii elevi pot alege să continue să analizeze, în scopul de a câștiga un Master of Science (MSc). Acest grad absolvent durează de obicei una suplimentară la doi ani pentru a finaliza, care să permită elevilor să se concentreze studiile pe competențe și cunoștințe care sunt susceptibile de a le ajuta să avanseze în carieră sau să exercite un doctorat.

Ce este un Master în Orientul Mijlociu Studii? Acest tip de program de gradul concentrează pe cultura, istoria și politica de țări din Orientul Mijlociu. În plus față de a lua cursuri de limbi străine corespunzătoare, classwork poate acoperi subiecte cum ar fi violența politică și de rezistență, Islam, politicile externe, ideologii politice, de stat și transformarea în Orientul Mijlociu și politica internațională. Înainte de absolvire, elevii pot fi necesare pentru a finaliza o teză, disertație, proiect sau ceva timp în străinătate.

Petrecerea timpului intrand in istorie, politică și limbile țărilor din Orientul Mijlociu puteti extinde înțelegerea elevilor a lumii. Aceste tipuri de studii pot fi deosebit de util pentru studenții care caută o carieră în afaceri internaționale sau politică.

Cât costă să câștige o diplomă de master în studii Orientul Mijlociu depinde de școală și durata programului. Elevii interesate sunt încurajați să contacteze biroul de admitere a programului lor de alegere, în scopul de a înțelege toate costurile implicate.

Absolvenții care câștigă un Master în Orientul Mijlociu Studii poate găsi o varietate de oportunități de carieră interesante pe care le au. Cu limbaj adecvat fluență și înțelegere a politicii internaționale și de afaceri, absolvenții poate fi capabil să lucreze ca ofițeri de comunicații, analiști, consultanți și cercetători. S-ar putea fi chiar locul de muncă disponibil ca un translator pentru ambasadorii țărilor politice din Orientul Mijlociu care vizitează.Absolvenții pot decide să folosească masterat lor ca o poarta de acces la un program de doctorat, ceea ce ar putea duce la o carieră de profesor sau învățător.

Cursuri online pentru a câștiga o diplomă de master în studii din Orientul Mijlociu ar putea fi disponibile pentru studenții internaționali sau cei care au nevoie de optiuni de învățare la distanță. Pentru mai multe informații, căutați pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.