Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Masterate în Științe (MSc) în Studii verzi 2023

6 MSc Programe în Studii verzi 2023

overview

Un Master of Science este o realizare impresionantă. Aceasta indică o înțelegere profundă a subiectului. O diplomă de master este următorul pas într-o educație post-secundară după licență.

Ce este un MSc în Studii Verzi? Acest program este, în linii mari, studiul durabilității. Programul de grad se concentrează, în general, asupra impactului pe care tehnologiile diferite îl au asupra mediului și analizează aceste impacturi pentru potențialul de diminuare sau îmbunătățire a acestora. Este, de asemenea, posibil să acopere economia de a fi verde, precum și condițiile de politică și de piață care afectează tehnologiile verzi. Tendințele pieței, metodele de cercetare și analizele de mediu pot fi incluse, de asemenea.

Un Master în Studii Verzi vă poate oferi multe beneficii, îmbunătățind nu numai cariera, ci și viața personală. Este probabil să înveți abilități variind de la monitorizarea contaminării mediului, până la bugetare, până la gândirea critică.

Costul unui MSc în Studii Verzi depinde de mulți factori, în primul rând de ce școală participați și unde se află. Este posibil să puteți reduce costurile prin participarea la cursuri online. Consultați școala dvs. pentru a verifica taxele și pentru a discuta despre opțiunile de finanțare.

Opțiunile de carieră odată ce aveți un Master în Studii Verzi sunt adesea nelimitate. Puteți alege să intrați în sectorul privat ca manager de sustenabilitate pentru un angajator ecologic sau poate ca un lobbyist sau activist care să contribuie la influențarea politicii guvernamentale. De asemenea, puteți lucra la un colegiu sau la o universitate ca profesor sau cercetător. În mod alternativ, puteți opta pentru un consultant sau un scriitor independent. Conștientizarea ecologică este un domeniu care se schimbă odată cu schimbarea societății, iar o diplomă de master poate deschide multe uși.

Programele în studii verzi sunt disponibile în fiecare țară din lume, fie într-un cadru tradițional de clasă, fie online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

 • MSc
 • Studii de energie
 • Studii verzi
fields_of_study
 • Studii de energie (6)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format