Keystone logo

107 MSc Programe în Studii umaniste 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii umaniste
Domenii de studiu
  • Studii umaniste (107)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii umaniste

După ce a obținut o diplomă de licență, unii studenți își continuă studiile prin câștigarea unui master. Acest grad postuniversitar durează în mod obișnuit doi ani, deși unele sunt mai lungi în funcție de câte clase are un student pe semestru.

Dacă vă întrebați, aici este o privire mai aprofundată asupra a ceea ce este un MSc în științele umaniste. Majoritatea programelor umaniste sunt centrate pe studierea culturii umane și a societății, fie ea așa cum a fost sau așa cum ar putea fi. Unele dintre ele se concentrează în acest domeniu, incluzând politica, religia, antropologia, evoluția și drepturile omului. Fiecare dintre aceste domenii poate fi studiată într-o mai mare profunzime în combinație cu subiecții de gen, vârstă și dinamica familiei într-o anumită cultură și societate.

Evaluarea calificată a naturii umane este un rezultat al acestui program de studii, care este util în orice cadru social. Alte abilități pe care le puteți îmbunătăți includ rezolvarea conflictelor și negocierea, utile în mediile de lucru în grup și rolurile consultative.

Uneori puteți câștiga un grad de masterat cu fracțiune de normă, acest lucru poate afecta costul total. De asemenea, trebuie să luați în considerare cărțile, taxele de înscriere și cursul la efectuarea bugetului. În funcție de localizarea instituțiilor în care vă interesează, poate fi necesar să vă deplasați pentru a participa la programul ales de dvs., ceea ce reprezintă o altă cheltuială pe care o puteți lua în considerare.

Locurile de muncă din domeniul umanist sunt adesea legate de organizațiile umanitare, dar pot fi și în sectoarele sănătății și educației. Îmbunătățirea cunoștințelor despre psihologia umană și interacțiunea face de asemenea bune abilități de rezolvare a conflictelor, utile în școli și medii politice. Dacă te-ai concentrat asupra psihologiei în gradul tău, consilierea ar putea fi, de asemenea, o opțiune. Acest grad vă poate plasa în mod competitiv în rândul vastului grup de doctoranzi în instituțiile de cercetare.

Privind pentru o școală care oferă o diplomă de master în științele umaniste este ușor atunci când utilizați un formular de căutare online.Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.