Keystone logo

7 MSc Programe în Studii generale Studii interdisciplinare 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii generale
 • Studii interdisciplinare
Domenii de studiu
 • Studii generale (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii generale Studii interdisciplinare

  Elevii cu o diplomă de licență care sunt interesați în studii avansate într-un domeniu științific pot să lucreze spre un Master of Science (MSc). O diplomă de master se acordă celor care au demonstrat comandamentul unui anumit subiect; uneori, este necesară apărarea unei teze de masterat.

  Ce este un MSc în Studii Interdisciplinare? Acest program permite, în general, un nivel ridicat de flexibilitate pe măsură ce studenții urmăresc un subiect de interes prin angajarea a două sau mai multe discipline pentru a obține un rezultat integrat. Acest program de obicei lasă loc pentru un grad mai mare de independență decât multe alte programe și este adesea auto-regizat de student, cu facultate care oferă informații și îndrumare. Finalizarea cursurilor este de obicei necesară; totuși, o mare parte din program ar putea consta în proiecte independente de studiu.

  Activitatea postuniversitară în studii interdisciplinare cultivă adesea un nivel ridicat de independență atât în ​​mediul academic, cât și în viață. Abilitățile de conducere sunt adesea foarte avansate, iar absolvenții dețin în mod obișnuit abilități de cercetare solide, abilități care pot duce la promovări la locul de muncă.

  Pentru informații financiare, cercetătorii ar trebui să contacteze fiecare universitate individual pentru cele mai precise citate. Fiecare program utilizează resurse semnificativ diferite, în funcție de teren, echipament tehnic, muncă de laborator și alte variabile.

  Opțiunile de carieră în acest domeniu sunt largi și, adesea, absolventul ar putea fi interesat să-și urmeze cursul unic în afaceri, mediul academic, finanțe sau acțiuni antreprenoriale. Dacă unul dintre domeniile de studiu are drept rezultat o însușire a unei abilități tehnice, elevul poate să urmeze o carieră în acest sector. Datorită nivelului ridicat de auto-disciplină cerut de acest grad, absolvenții ar putea fi angajați ca cercetători, jurnaliști, scriitori independenți, profesori și manageri de afaceri.

  Un MSc în Studii interdisciplinare se pretează bine la programele online și de rezidență redusă. Multe universități oferă această abordare, precum și un program mai tradițional. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.