Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Studii generale
Domenii de studiu
 • Studii generale (42)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

42 MSc Programe în Studii generale 2024

  MSc Programe în Studii generale

  După finalizarea cerințelor pentru obținerea diplomei de licență, unii elevi aleg să urmeze un Master of Science sau MSc. Aceste programe oferă studenților cunoștințe aprofundate în domeniu și, de obicei, pot fi finalizate în mai puțin de doi ani.

  Ce este un Master în Studii Generale? Acest tip de program de studii postuniversitare este, de obicei, foarte personalizabil și permite studenților să se concentreze asupra unei concentrări specifice, adaptate atât nevoilor lor academice, cât și carierei. Deși ofertele de curs variază de la instituție la instituție, subiecte legate de știință, cum ar fi botanică, inginerie, chimie, statistică, matematică, informatică și de fabricație sunt concentrații comune. Cursurile sunt adesea structurate într-o manieră care cere studenților să utilizeze atât abilități de cercetare de specialitate, cât și aplicații practice ale materialelor învățate. Majoritatea programelor necesită ca elevii să genereze o teză, să formuleze o disertație sau să dezvolte un proiect de cercetare la sfârșitul unui curs de studiu.

  Procesul de a obține un Master în Studii Generale poate cultiva abilitățile care se dovedesc a fi de valoare profesională și personală. Pe lângă capacitatea îmbunătățită de multitasking și abilități de comunicare rafinate, aceste programe dezvoltă, de asemenea, aptitudinile studenților pentru cercetare.

  Factori precum localizarea instituției și durata programului influențează costul urmăririi unui grad de masterat. Studenții potențiali trebuie să contacteze direct o instituție pentru a determina costurile specifice de înscriere.

  Obținerea unui Master în Studii Generale poate extinde oportunitățile de carieră ale absolvenților. Acest tip de program de gradul pregătește studenții pentru a umple pozițiile în industrii, atât în ​​sectorul public și privat. În funcție de concentrarea studenților, acesta poate fi calificat pentru a ocupa posturi de la nivel mediu până la nivel înalt, cum ar fi manager general de operațiuni, consultant de relații publice, director de cercetare și dezvoltare și manager IT, toate folosind cunoștințele de cercetare și știință ale unui MSc pentru a rezolva o gamă largă de probleme.

  Instituțiile din întreaga lume oferă programe de Master în programe de studii generale. Pentru a începe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.