Keystone logo

109 MSc Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii economice durabile
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (109)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile

Studierea unui grad de masterat în orice domeniu înseamnă înscrierea într-o călătorie pentru a obține un nivel ridicat de pricepere și o cunoaștere profundă a domeniului respectiv. Diplomele de masterat care urmează acest format curricular sunt concepute astfel încât să permită profesioniștilor care lucrează să dezvolte baze fundamentale ale cunoștințelor legate de cariera lor sau domeniile de cercetare academică.

Ce este un MSc în Studii Economice Durabile? Este un program de diplomă conceput să utilizeze o varietate de metode de cercetare științifică pentru a evalua modul în care funcționează diferite politici și sisteme economice, din punctul de vedere al sustenabilității mediului și al creșterii economice, care sunt inextricabil legate pe termen lung. Programele includ studii de planificare ecologică și economică pe termen lung, precum și teorii din spatele inovației verzi ca stimul economic.

Elevii care urmăresc studii economice durabile dobândesc abilități analitice de raționament care le servesc bine într-o varietate de cariere. Ei, de asemenea, dobândesc abilitățile cantitative de raționament necesare pentru a înțelege cum să construiască noi modele de analiză și își intensifică abilitățile de comunicare, îmbogățind fiecare aspect al prezentării lor personale și profesionale.

Acest grad are costuri care variază foarte mult, de obicei, deoarece rata de școlarizare variază atât de mult de la școală la școală. Țara de origine a universității în cauză afectează frecvent atât taxa de școlarizare, cât și costul vieții, în cazul în care studenții aleg să participe la programe de studii rezidențiale.

Persoanele care au absolvit programe de studii economice durabile își găsesc o carieră în multe domenii legate de investiții și dezvoltare economică. Aceasta înseamnă că aceștia lucrează ca planificatori financiari și consultanți pentru investitorii care doresc să încurajeze inovarea în acest domeniu. De asemenea, aceasta înseamnă că acționează ca consultanți, ajutând aceste proiecte să se dezvolte în moduri care să conducă la succesul lor pe termen lung. Mulți găsesc, de asemenea, o poziție în cadrul birourilor guvernamentale locale sau naționale, în calitate de funcționari în diferite departamente de mediu la nivel local și național.

Pentru a găsi programul potrivit pentru dvs., păstrați opțiunile deschise. Verificați programele online, precum și școlile locale și internaționale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.