Keystone logo

277 MSc Programe în Studii de sustenabilitate 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de sustenabilitate
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (277)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de sustenabilitate

Master of Science în Durabilitatea este un grad care este din ce în ce relevant astăzi ca urmare a creșterii populației și creșterea gradului de conștientizare a impactului asupra mediului rezultat. Persoanele care au grija de a găsi soluții de creștere și dezvoltare care beneficiază planeta se vor bucura studia acest domeniu și desfășoară o carieră în ea.

Ce este un Master în Durabilitatea? Acest grad îi ajută pe elevi să înțeleagă teoria din spatele practicilor durabile, provocările actuale în acest domeniu, precum și mijloacele posibile de rezolvare a acestor probleme. Cele mai multe programe de gradul combina subiecte din științele naturale, cum ar fi climatologie, biologie, ecologie și, și subiecte din științele sociale. Cursuri s-ar putea explora moduri de a folosi energie mai durabil, ajuta țările în curs de dezvoltare să crească într-un mod responsabil față de mediu, sau politicile de forma pe care publicul le va urma de fapt.

Practici durabile sunt o sursă tot mai mare de îngrijorare pentru mulți angajatori potențiali, inclusiv companii, agenții guvernamentale și non-profit. Oamenii care au câștigat un Master of Science în această disciplină se bucură de o gamă largă de oportunități de angajare și de carieră plină fac munca pentru a face lumea un loc mai bun.

Costul de a urmări Master în Durabilitatea depinde de mai mulți factori. Instituția, locația, și chiar pe durata programului poate afecta toate de școlarizare, taxele, precum și alte cheltuieli. Studenții potențiale ar trebui să compara costul real de mai multe programe, înainte de luarea unei decizii finale.

Persoanele care au obținut un Master în Durabilitatea pot urmări diverse cariere. Acești profesioniști pot deveni consultanți de mediu sau dețin poziții de specialitate din cadrul companiilor, cum ar fi directori de mediu.Persoanele cu medii de știință pot continua activitatea în calitate de cercetători, oameni de știință de mediu, sau de oameni de stiinta de conservare. Persoanele cu medii juridice sau financiare pot continua activitatea ca auditori sau directori de conformitate.

Master în Durabilitatea este oferit la numeroase institutii de invatamant, inclusiv instituțiile cu programe de gradul on-line. Grade online pot fi una dintre opțiunile de mai economică și convenabilă pentru persoanele care desfășoară învățământul superior. Dacă sunteți pregătit să aflați mai multe despre completarea unui Maestru on-line de Science în acest domeniu în creștere, căuta programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.