Keystone logo

341 MSc Programe în Studii de mediu 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de mediu
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (341)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de mediu

Un Master of Science se concentrează pe domenii de specialitate în domeniile științei și ingineriei. Solicitanții de locuri de muncă care doresc să intre în aceste zone competitive fac adesea bine să-și specializeze abilitățile într-o anumită zonă și să realizeze cercetări valoroase din lumea reală și experiențe practice, exact ceea ce le permite o diplomă de master. Este o modalitate excelentă pentru ca lucrătorii să învețe noi competențe și să avanseze în cariera lor existentă sau pentru ca studenții să-și continue educația după nivelul de licență și să se facă mai atractivi pe o piață competitivă de locuri de muncă.

&nbsp

Cei care se întreabă ce este un Master în Studii de Mediu ar trebui să înceapă prin înțelegerea numeroaselor provocări cu care se confruntă mediul natural de astăzi. Un program de studii de mediu îi învață pe elevi să folosească resursele naturale cu prudență și să creeze structuri naturale care contribuie la îmbunătățirea societății și a mediului. Elevii pot fi specializați în aspectele practice sau de proiectare ale studiilor de mediu, ambele din care le învață competențe care sunt utile într-o varietate de industrii.

&nbsp

Costul total pentru obținerea unui MSc în științele mediului variază între instituții. Programele de masterat sunt de obicei de doi sau trei ani, astfel încât elevii ar trebui să calculeze costurile pe o bază de semestru.

&nbsp

Absolvenții cu un masterat în Știința Mediului pot lucra în sectorul public sau privat. Departamentele municipale au de multe ori un om de știință de mediu într-o poziție de consultare pentru a se asigura că noile proiecte de lucrări publice sunt cât mai ecologice posibil. În plus, companiile private dețin, de asemenea, de multe ori un om de știință în domeniul mediului în calitate de consultant sau supraveghetor atunci când planifică proiecte de construcții mari sau proiectează și lansează un nou produs care consumă o mulțime de resurse. Oamenii de știință din domeniul mediului au alegerea lor din aceste cariere.

&nbsp

Elevii care sunt deja angajați sau care au un program ocupat pot beneficia de studierea online. Programele online le permit să aleagă atunci când fac cursuri și să evite comutații lungi la ore. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.