Keystone logo

5 MSc Programe în Științe sociale Studii de gen 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe sociale
  • Studii de gen
Domenii de studiu
  • Științe sociale (5)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științe sociale Studii de gen

Urmăresc un master în Studii de Gen este o experiență care vă va lăsa cu o înțelegere sporit a lumii. Multe persoane aleg să urmeze studii de gen, în scopul de a înțelege pe deplin modul de gen a afectat omenirea de-a lungul istoriei.

După cum v-ați gândit la urmărirea acest grad, ați întrebat, probabil: Ce este un Master în Studii de gen? În timpul studiului lor, studenții se trezesc cercetarea si analiza teorie gen. Genul este o problemă complexă care fiecare persoană trebuie să se ocupe și de programe de studii de gen ajuta participanții să o înțeleagă mai bine. Mai multe concentrații diferite sunt disponibile, inclusiv sociologie, filozofie, și asistență socială. Politică și etica sunt de obicei intercalate de-a lungul acestor programe.

Absolvenții care castiga Masterat în Studii de Gen obține de multe ori o imagine mai plin de compasiune din lume și o conștientizare care impactul viata lor de zi cu zi.Ei tind să fie mai apt la observe și abordarea nedreptățile în medii interpersonale și profesionale. Înțelegeri mai profunde a problemelor sociale și culturale sunt realizate, de asemenea.

Cheltuielile legate de inscrierea intr-un program de studii de gen vor diferi în funcție de fiecare instituție și locația sa. Există numeroase oportunități pe plan internațional de a câștiga Master dumneavoastră. Puteți primi aceste informații prin contactarea biroul de admitere a școlii sunteți interesat.

Oamenii sunt adesea curiosi care sunt disponibile pentru cei care primesc gradul lor de masterat în Studii de Gen tipuri de cariere. Cei mai mulți absolvenți găsesc de lucru într-un mediu academic. Predarea, cercetarea și publicarea lucrări științifice este comună. Unii absolvenți urmeze o carieră în politică, din cauza noii lor pasiune pentru abordarea nedreptate la nivel sistemic.Alții se pot găsi de lucru în domenii precum dreptul sau de asistență socială, sau pot prefera să devină angajați de organizații non-profit.

Găsirea unui program sa se inscrie in on-line este ușor. Pur și simplu utiliza paginile noastre de programe și instrumente de căutare, în scopul de a găsi unul care satisface nevoile dumneavoastra. Veți putea găsi o instituție prin care veți finaliza învățământul superior dumneavoastră. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.