Keystone logo

121 MSc Programe în Studii de design 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de design
Domenii de studiu
  • Studii de design (121)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de design

Obținerea o educație postuniversitară devine din ce în ce mai critică pentru atingerea cariere solide ca anumite domenii să devină mai competitive. Intrarea într-un Master of Science (MSc), programul poate oferi oamenilor un avantaj atunci când vânătoare de locuri de muncă. Acest grad avansat poate fi atins la nivel mondial și, de obicei, se concentrează pe domeniile științei și tehnologiei.

Ce este un Master in Design? Există mai multe concentrații diferite atunci când vine vorba de design. Acest tip de grad poate include orice, de la design de joc video, design interior, design de produs și de inginerie și de comunicare vizuala. În design de produs, elevii se pot concentra pe dezvoltarea de produse, care se concentrează pe ergonomie și estetică. O altă opțiune de focalizare este operațional, care pune accentul pe marketing și management.

Industria de design este interesant și care se extinde rapid.Un Master în design poate ajuta oamenii să dobândească o carieră în acest domeniu antrenantă. Se poate furniza instrumentele necesare, cum ar fi fundal teoretice și experiență practică, pentru a excela în pozițiile lor.

Costul de a primi acest tip de învățământ postuniversitar este substanțial diferit în funcție de ceea ce școală și în ce țară a participa oameni. Cei care caută un Master ar trebui să arate în sus instituții specifice pentru a obține o idee exactă a prețurilor.

Cu astfel de opțiuni de curs versatile, un Master în design poate duce la mai multe tipuri diferite de cariere. Unii oameni aleg să devină ingineri care se transforma idei de produse în realitate cu ajutorul realității virtuale pentru a testa pentru fiabilitate și utilitate. Alții decid să devină designeri grafici și face logo-uri pentru companii. Cei care se bucura de moda poate proiecta elemente cum ar fi haine și bijuterii. Nu pare să existe nici o limită atunci când vine vorba de carieră în domeniul designului.

Dacă sunteți interesat în urmărirea un Master in Design, acum este momentul pentru a face acest lucru. Uită-te prin baza noastră de date pentru a găsi un program online care funcționează bine cu obiectivele dvs. și vă va ajuta atunci când vine vorba de timp pentru a începe o carieră. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.