Keystone logo

142 MSc Programe în Studii de arhitectură 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de arhitectură
Domenii de studiu
  • Studii de arhitectură (142)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de arhitectură

Pentru cei care doresc să primească un grad mai avansat într-un domeniu specific de studiu, atinge un Master of Science (MSc) grad este o modalitate buna de a merge. Acest tip de educație postuniversitară poate fi realizată în mai multe țări diferite, în întreaga lume. Cele mai multe grade se concentreze pe dezvoltarea științei și tehnologiei abilități inovatoare.

Ce este un Master în arhitectură? În timp ce un Master în arhitectură nu conduce la acordarea de licențe arhitectural, aceasta oferă cunoștințele în profunzime a arhitecturii de ajutor pentru mai multe profesii diferite. Elevii pot dobândi o educație solidă în construirea știință, design interior, design urban și. Programe de Master oferă de multe ori oportunități studenților de a efectua propria lor de cercetare și de a aplica practic cunoștințele pe care le obține. Un MSc în arhitectură poate duce la, și a ajuta la, urmărirea unui grad doctorat.

Beneficiile care deține acest grad se numără o mână de sus atunci când se aplică pentru locuri de muncă, deoarece elevii pleca cu un corp mai mare de muncă în domeniul arhitecturii. Acest grad poate oferi oamenilor posibilitatea de a pune tehnologia durabilă a practica, în scopul de a comunitatilor mai bine prin punerea în aplicare moduri de conștiință socială de a trăi și de construcție.

Având în vedere că costul de a obține un Master variază enorm de la o universitate la alta și de la țară la țară, cei care caută să intre în acest tip de program ar trebui să se uite în școli speciale pentru a ști prețul exact.

Oamenii care au un Master în arhitectură pot găsi cariere ca designeri de interior după ce a aflat despre practica de proiectare și istorie, aplicațiile informatice, și de factorii de mediu pentru interior. Ele pot deveni, de asemenea, urbaniști, cu un accent pe întinerirea orașe și crearea unui mediu durabile, sănătoase, și în condiții de siguranță.Cariere în managementul de construcție sunt o posibilitate, precum și, astfel încât studenții să poată pune de a utiliza cunoștințele lor de sisteme mecanice, iluminat, ventilatie, calitatea aerului, și structura de constructii si montaj.

Oamenii care doresc să învețe, dar trebuie să lucreze în ritmul lor propriu și de a crea propriul program pot face acest lucru prin luarea de cursuri on-line. Baza noastra de date vă poate ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni pentru tine. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.