Keystone logo

194 MSc Programe în Studii de administrație 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de administrație
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (194)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de administrație

Șansa de a câștiga un Master in Administrarea este o mare oportunitate pentru studenții care doresc să urmeze o carieră care au un impact. Acest grad avansat este pentru cei care se bucură de provocările prezentate de probleme complexe de management, care doresc să joace un rol activ în afaceri internaționale, și care speră să aibă o mână în modelarea viitorului.

Un Master in Administrarea oferă absolvenți cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a face față schimbărilor rapide din lume de administrare, pentru oricare zona de elevi de specialitate selecta. Cursurile necesare variază în funcție de zona de specialitate. Pentru un grad, cum ar fi MSc în sisteme de sănătate și de administrare, cursuri pot include analiza datelor, gândire inovatoare, politica de sistemele de sănătate și de drept, și conducere de servicii.Un program ca Master International in Business Administration va include cursuri, cum ar fi managementul strategic, responsabilitatea socială corporativă și etica, și experiențe internaționale. Cursurile sunt adesea împărțite în categorii, cum ar fi cursuri de fond, cursuri, seminarii metodologice avansate de cercetare, precum și pregătirea tezei.

Finalizarea acestui grad avansat de multe ori duce la importante dezvoltarea de abilități de conducere, mai ales în situațiile de afaceri, care va avea loc după absolvire. Un alt beneficiu important este dezvoltarea unei rețele de relații de afaceri. Aceste rețele sunt resurse utile după absolvire. Cu gradul de drept, absolvent va avea acces la mai multe companii de prestigiu, poziții mai bune de muncă, salarii și confortabil de mare.

Costul de participare la un Master in Administrarea poate varia de la o școală la alta.Costul de școlarizare, consumabile și alte cheltuieli aferente vor varia de asemenea de la o țară la alta.

Oportunitățile de carieră disponibile pentru absolvenții de la programul include poziții de administrator in spitale pentru a mari corporatii, manageri și consultanți clinice, poziții de management al resurselor umane, economie, relații economice internaționale, precum și multe alte zone ale lumii afacerilor.

Pentru a accesa aceste oportunități de afaceri, veți avea nevoie pentru a găsi programul potrivit. Cu baza noastră de date cuprinzătoare, veți avea acces la descrieri ale programelor oferite de universități din întreaga lume. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.