Keystone logo

12 MSc Programe în Construcții Servicii de construcții 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Construcții
  • Servicii de construcții
Domenii de studiu
  • Construcții (12)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Construcții Servicii de construcții

Pe măsură ce următorul pas logic pentru absolvenții cu un Bachelor of Science, un Master of Science (MSc), grad necesită, de obicei, o perioadă suplimentară de doi ani pentru a obține. Acest grad dovedește că absolvent are ceea ce este nevoie pentru a excela in domeniul ales, ceea ce poate însemna lucruri mari pentru avansarea în carieră.

Ce este un Master în Servicii de construcții? Acest program de gradul hones pe-nisipos al nitty serviciilor care au impact asupra tuturor aspectelor legate de proiectare a unei clădiri. La eficiența energetică la cele mai mici detalii tehnologice care să păstreze o clădire de rulare, un individ cu o diplomă de master în domeniul serviciilor de construcții va lucra îndeaproape cu arhitecții clădirilor și proiectanților pentru a asigura viziunea lor respectă standarde înalte de funcționalitate. Elevii se pot aștepta să învețe despre sisteme de încălzire, servicii electrice, de control al incendiului, de drenaj și alte componente esențiale ale unei structuri contemporane.

Absolvenții cu un Master of Science în Building Services se pot aștepta să devină consilieri cruciale pentru designeri și arhitecți cu privire la serviciile care au un impact o mare varietate de clădiri și structuri. Ca atare, oportunitățile de angajare pentru deținătorii de grade sunt nelimitate în mod obișnuit, atât pe plan internațional și pe plan intern.

Câștigul salarial o diplomă de master poate varia în costuri, în funcție de tipul de program, școala care oferă programul, iar durata de timp este nevoie pentru a câștiga un grad. Viitorii studenți sunt încurajați să cerceteze școlile pe care le sunt interesați și de departamentele de admitere contact, cu întrebări cu privire la costurile de program.

Absolvenți cu un Master în Servicii de construcții sunt, de obicei, în cerere extrem de mare ori de câte ori construcția de clădiri noi apar în orașe și comunități din întreaga lume. Absolvenții au de obicei probleme minime care încep o carieră în managementul construcțiilor, management de proiect, proiectare de construcție și multe altele.Cei cu un grad avansat ar putea descoperi, de asemenea, își crește potențialul de câștig.

În plus față de opțiunile tradiționale, elevii pot profita de asemenea de cursuri online, care sunt atât de convenabil și comparabile cu cursurile găsite la instituții de cărămidă și mortar. Pentru a începe să cu un curs, căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.