Keystone logo

165 MSc Programe în Studii tehnologice Informatică Securitate cibernetică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Securitate cibernetică
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (165)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Informatică Securitate cibernetică

Tehnologia de calculator a forțat pe toți să schimbe modul în care face lucrurile. Chiar și criminalii s-au adaptat la vârsta de informații. Acesta este motivul pentru întreprinderile oneste și cetățenii au nevoie de servicii profesionale de cei cu un Master of Science (MSc) în Cyber ​​Security.

Ce este un Master in Cyber ​​Security? Este un grad avansat care este potrivit pentru cei care deja au absolvit un program de licență în informatică sau tehnologia informației. Acesta se concentrează asupra chestiunilor legate de crimele comise cu ajutorul tehnologiei computerizate. Nu numai elevii să învețe despre metodele tehnice favorizate de criminali, ei studiază, de asemenea, problemele juridice și sociale complexe cu care se confruntă lumea digitală. Subiecte de studiu includ arhitecturi de securitate, apărare rețea, protecția datelor și de gestionare a riscurilor. Unele programe include, de asemenea prezentări generale solide de probleme periferice, cum ar fi spionajul industrial și criminalistică digitale.

După terminarea unul dintre aceste programe de studii, absolvenții poate proiecta și implementa sisteme de securitate care îndeplinesc cerințele de afaceri. Ei sunt capabili să analizeze sistemele și încercare existente pentru defecte de securitate. Ei simplifica procedurile de securitate pentru a se conforma proceselor de afaceri și de a găsi modalități de a limita conflictele dintre funcțiile de producție și metodele de protecție a datelor.

Cele mai multe dintre aceste programe necesită cel puțin doi ani de studiu suplimentar dincolo de nivelul universitar. Costurile vor varia. Cei interesati pot contacta departamentele de admitere ale instituțiilor în considerare pentru informații specifice despre taxe și școlarizare.

O cariera ca un expert de securitate a rețelei îi așteaptă pe cei care au terminat cu succes una dintre aceste programe de studii. Unele lucru pentru un singur corporație sau de guvern organizație mare. Alții găsi locuri de muncă cu firme de securitate de rețea care se ocupa de nevoile mai multor contracte la un moment dat.Absolvenții umple o varietate de roluri ca analiști de securitate, testere de penetrare de rețea, analiști de vulnerabilitate și arhitecți de securitate. Unele lucru pentru companiile care proiecta și construi noi produse hardware și software de securitate de rețea. Alții găsi carieră plină de în calitate de consultanți independenți de securitate cibernetică.

Este important sa se uite la cat mai multe opțiuni posibil înainte de a decide cu privire la un curs de studiu. Pentru profesioniștii care lucrează, cursuri on-line oferă o educație de calitate care se încadrează în program ocupat. Studenții internaționali, de asemenea, beneficiază de flexibilitatea de învățământ la distanță. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.