Keystone logo

107 MSc Programe în Studii de administrație Resurse umane 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (107)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de administrație Resurse umane

Un grad mai avansat în management ospitalitate este o alegere logică pentru studenții interesați în cele din urmă de afaceri de cazare și de divertisment. Globalizarea a intensificat nevoia de oameni care înțeleg implicațiile financiare și culturale ale internațional de călătorie, cazare și mese. Un Master of Science (MSc) gradul va preda elevilor teoria și viața reală abilitățile de care au nevoie pentru a reuși într-o industrie dinamică.

Ce este un Master in Hospitality Management? Este un grad de afaceri cu un accent pe anumite industrii a ospitalitatii, inclusiv hoteluri, restaurante, cazinouri, și alte domenii legate de călători și de divertisment. Studiul poate include o gamă largă de discipline. Unele programe au cursuri care explorează teme cum ar fi strategiile globale de afaceri, finanțe, managementul resurselor umane, marketing, și de conducere.Scopul este de a combina abilitățile de management dornici de cunoaștere strategică, astfel încât de afaceri poate fi atât durabilă, cât și progresiv.

Din ce în ce, în beneficiul acestui tip de grad este dezvoltarea unei conștiințe culturale mai profunde pentru o populatie diversa. O fundație în finanțe și management asigura un loc de pornire pentru o educație mai bogat în ospitalitate pentru o piață globală. Absolvenții înțelege impactul social, economic, cultural și de industria lor la nivel local și la nivel mondial. Această conștientizare mai largă este ceea ce face un Master of Science în Management al Ospitalitatii relevante pentru industria de azi.

Fiecare instituție stabilește în mod individual propriile cheltuieli de judecată de program. Cel mai bine este să contactați o universitate direct pentru a afla despre înregistrarea acesteia și programul de școlarizare.

Există oportunități pentru persoanele cu studii avansate în management ospitalitate peste tot în lume.Absolvenții pot găsi locuri de muncă în organizații de călătorie și de turism sau ca planificatorii eveniment. În plus, mulți absolvenți sunt echipate pentru a gestiona un hotel, restaurant, sau cazinou. Există, de asemenea, oportunități ample pentru poziții de concierge sau poziții de agenții de turism.

&nbsp

Acesta este un domeniu interesant de studiu, care poate deschide o lume de posibilități pentru student aventuros și dedicat. Studenții care sunt interesați în explorarea opțiunilor lor pentru urmărirea un grad mai avansat în ospitalitate va găsi o selecție largă de programe internaționale pe baza noastra de date. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.