Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Masterate în Științe  (MSc) în Relații de muncă 2023

8 MSc Programe în Relații de muncă 2023

Prezentare generală

Un Master of Science sau Master, este o realizare academice postuniversitare recunoscute la nivel internațional conferit celor care termina cursuri predeterminate într-un domeniu legat-știință dat. Unii participanți să ia aceste programe pentru a extinde oportunitățile de angajare, în timp ce alții le ia ca un mijloc de a urma o denumire academică mai mare pe linie.

Doar ceea ce este un Master in Relatii ocuparea forței de muncă? Acest curs cuprinzător de studiu se pregătește de participanți pentru o gamă largă de poziții profitabile, și include examinare atentă și dezvoltarea a numeroase subiecte și competențe care sunt de dorit pentru companiile globale de astăzi. Elevii din aceste programe trebuie să se aștepte revizuire atentă a problemelor legate de beneficiile angajaților și compensații, etică și legile de angajare și de muncă, precum și o imagine de ansamblu a personal comun, instruire și dezvoltare tehnici de interes pentru angajatorii din zilele noastre.

Studenții care finalizează cu succes un Master of Science în Relații ocuparea forței de muncă sunt, în general, gata să-și asume un set de posturi bine platite, de nivel superior pe o varietate de industrii globale. Deținătorii de masterat sunt adesea în măsură de a comanda salarii mai mari decât, și sunt de multe ori angajat peste, cei cu grade academice mai mici.

Există diferențe semnificative în costul obținerii unui Master of Science în Relații ocuparea forței de muncă. Elevii sunt încurajați să se consulte cu fiecare școală potențial de interes pentru ratele de școlarizare curente.

Un maestru în relații de angajare pregătește absolvenți pentru muncă într-o mare varietate de organizații și corporații internaționale. Mulți absolvenți urmări posturi de nivel superior ca resurse umane directori și manageri, manageri de compensații și beneficii sau ca specialiști în formare și dezvoltare. Alții merg să lucreze în capacitățile juridice ca arbitri, mediatori sau negociatori contractuale.Alții folosesc încă de studii de master ca o piatră de temelie pentru un grad academic superior.

Cei interesați de a câștiga un grad avansat în domeniul relațiilor de muncă tot mai mare de ar trebui să revizuiască numeroase oportunități de formare disponibile în întreaga lume prin intermediul baza noastră de date. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
  • Relații de muncă
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu