Keystone logo

7 MSc Programe în Studii de marketing Reclame 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de marketing
 • Reclame
Domenii de studiu
 • Studii de marketing (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de marketing Reclame

  Un Master of Science, sau MSc, este o distincție academică acordată studenților care finalizează efectiv un set predeterminat de cursuri într-un anumit domeniu științific. Mulți oameni urmăresc diplomele de master pentru a-și spori oportunitățile de carieră sau pentru a le folosi ca o piatră de temelie spre un grad academic superior.

  Doar ce este un MSc în publicitate? Destinată celor care doresc în cele din urmă să urmeze o carieră în publicitate, marketing, relații publice sau într-un domeniu conex, acest program riguros de studii superioare durează, în general, între doi și trei ani pentru a finaliza. Elevii din programele de masterat de publicitate ar trebui să se aștepte la o revizuire atentă a comunicațiilor, mediilor și tehnicilor de publicitate, relațiilor publice, social media, artelor și tehnologiilor emergente de interes pentru industrie, printre alte domenii. O atenție suplimentară este acordată în mod frecvent dezvoltării și implementării unei varietăți de abilități extrem de dorite de întreprinderile mici de astăzi, de corporațiile majore și de agenții de publicitate.

  Elevii care obțin un masterat în publicitate sunt, în general, capabili să obțină salarii mai mari decât cei fără grade sau cei cu grade mai mici. De asemenea, ei pot continua să urmeze o desemnare doctorală, dacă se dorește.

  Există o mare variație în costurile de școlarizare de la un program de master de publicitate la altul. Studenții potențiali sunt încurajați să discute despre specificul de școlarizare cu fiecare școală de interes pentru informații și rate în timp util.

  Absolvenții programelor de masterat de publicitate sunt pregătiți pentru o gamă largă de cariere lucrative în publicitate, marketing, relații publice sau o industrie similară. Mulți continuă să conducă cariere de succes ca reprezentanți de vânzări de publicitate, designeri grafici, specialiști în relații publice sau reprezentanți de marketing pentru corporații mari și mici. Alții aleg să se bazeze pe educația dobândită în programele de masterat ca mijloc de asigurare în cele din urmă a unui doctorat.

  Cei interesați de stabilirea unei cariere profitabile în această industrie emergente sunt încurajați să exploreze numeroasele opțiuni globale disponibile prin intermediul bazei noastre de date. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.