Keystone logo

30 MSc Programe în Studii tehnologice Informatică Rețele 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Informatică
  • Rețele
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (30)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Informatică Rețele

Obținerea un Master of Science (MSc) în Rețelele poate fi o modalitate foarte bună pentru ca elevii să se pregătească pentru forța de muncă din ce în ce digitală. Aceste grade produce instrucțiunea de specialitate necesare pentru a aborda problemele IT complexe, care este un specialist în cerere în industriile peste tot în lume.

Ce este un Master in Retele? Această zonă de studiu merge un pas mai departe de instruire IT convențional să se îngropa în metode extrem de detaliate rețea și conectivitate. Elevii pot fi parte la lecții care implică punerea în aplicare a rețelelor de calculatoare, practici de întreținere și depanare, și proceduri pentru păstrarea rețele sigure. Instructorii sunt bine versat în atât experiența de cercetare și lumea reală aplicații, și pot permite elevilor cursuri practice și pregătire tehnică.

Primirea MSc unul in Retele poate deschide ușa la mai multe cariere interesante și profitabile peste tot în lumea afacerilor.Astfel de poziții sunt susceptibile de a rămâne în cerere mare, și, ca rezultat, elevii care beneficiază de o astfel de formare pot fi siguri ei nu pot obține pozitiile de premiere la absolvire.

În funcție de tipul instituției de învățământ a participat, precum și durata de cursuri, costurile totale de școlarizare pot varia atunci când urmăresc un Master in Retele. De aceea cel mai bine este să contactați direct școlilor pentru a determina dacă un anumit program satisface nevoile dumneavoastra.

Absolvenții care primesc diplome de master în rețea se pot aștepta la numeroase opțiuni de carieră în domeniu. Administrarea Network este doar o opțiune, care presupune monitorizarea performanței unei rețele în timp ce abordarea, de asemenea, orice probleme tehnice care ar putea apărea. Pentru cei interesati de configurarea și repararea rețelelor existente, asigurarea un post de tehnician de rețea poate fi o alegere bună. Alte oportunități includ ingineri de rețea, programatori, și chiar roluri de supraveghere.

Elevii care au nevoie de mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de participarea la cursuri sunt încurajați să urmărească cursuri on-line, care poate fi ideala pentru cei care locuiesc în zone izolate, cu acces limitat la resurse educaționale. Învățare on-line poate fi, de asemenea, o opțiune bună pentru profesioniștii care doresc să avanseze educația lor în continuare de lucru. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.