Keystone logo

2 MSc Programe în Studii de Management Programe executive 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de Management
  • Programe executive
Domenii de studiu
  • Studii de Management (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

MSc Programe în Studii de Management Programe executive

Elevii aleg de multe ori să urmeze un Master of Science în programe de Executive, în scopul de a pregăti pentru a avea succes în roluri de afaceri influent. Acest grad avansat ofera un aspect concentrat la responsabilitățile lideri de afaceri și pregătește elevii pentru succes într-un loc de afaceri competitiv.

Există mai multe opțiuni diferite disponibile pentru studenții care doresc să se pregătească pentru funcții de conducere. Există programe de management, leadership in domeniul asistentei medicale, roluri executive în politică, conducere de justiție penală, și de gestionare a tehnologiei informației. Cursuri în aceste programe se va ocupa cu multe aspecte de conducere și multe dintre specificul în fiecare domeniu. De exemplu, în cadrul programului de justiție penală, cursuri vor include Politica de Securitate Internă, gestionarea situațiilor de urgență, Drept și Politici Publice, și alte subiecte relevante și specifice.

Beneficiile completarea unui Master în programe de Executive grad includ pregătirea pentru a deveni un lider al comunității, dezvoltarea abilitatilor de management, capacitatea de a identifica obiective realizabile și obiective, și alte abilități esențiale de conducere. Multe școli oferă, de asemenea, coaching-ul personal și îndrumare pentru a oferi studenților o experiență de primă mână în setările de conducere.

Costul de înscriere va varia în funcție de școli individuale și pot varia destul de un pic de la o țară la alta. Viitorii studenți trebuie să cercetare opțiunile lor pentru a determina dacă un program este adecvat pentru bugetele lor și scopurile lor viitoare.

Oportunitățile de angajare disponibile pentru absolvenții de Master în programe de Executive vor varia în funcție de programele specifice, pe care le completează.Câteva exemple de tipuri de ocupații că absolvenții dețin includ politicieni și alte poziții politice influente, de justiție penală și lideri de aplicare a legii, factorii de decizie politica, directori de IT și administratorilor de spital.

&nbsp

Există opțiuni la nivel mondial pentru studenții care sunt interesați să participe la acest tip de program. Disponibilitatea de programe on-line și la distanță oferă oportunități pentru acei studenți care s-ar lupta pentru a avea acces la campusul de la alegerea lor. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.