Keystone logo

32 MSc Programe în Studii de Drept Politică Politici publice 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de Drept
  • Politică
  • Politici publice
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (32)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de Drept Politică Politici publice

Un Master of Science (MSc) grad poate fi modul perfect de a-și continue studiile post-absolvire. Acest grad presupune, în general, de cercetare intensivă, oferind studenților hands-on experiență necesare pentru succesul în lumea profesională. Câștigul salarial acest grad se poate extinde perspectivele de locuri de muncă sau a avansa în carieră existente.

Ce este un Master in Politici Publice? Clasele de bază a oferi studenților o înțelegere solidă a metodelor de cercetare stiinte sociale si cum sa le aplice pentru ordinea publică. Elevii analiza problemele teoretice, etice, practice și cu efectuarea de cercetare, precum și evaluarea conceptelor existente, se apropie, și avansuri contemporane. Metode filozofice, cantitative, calitative și de obținerea de informații sunt adresate. Elevii au posibilitatea de a lua cursuri de electivă, pentru a se specializa în orice, de la politică verzi la feminism.O disertație este necesar, împreună cu miez și cursuri opționale.

Gradul oferă persoanelor cu abilitățile de a avansa la un program de doctorat sau de a obține o varietate de locuri de muncă diferite din sectorul privat și public. Part-time de școlarizare poate ajuta angajații să devină mai eficient și competent la locurile lor de muncă existente, ceea ce poate duce la promoții în viitor.

Costul de a participa la o universitate pentru un grad de Master diferă semnificativ în funcție de școală și din țară. Pentru a găsi un program care se potrivește un anumit buget, studenții ar trebui să se uite la site-uri universitare și contactați pe cei care îi interesează pentru detalii specifice privind taxele.

Cei înarmat cu un Master in Politici Publice pot urmări de locuri de muncă în ceea ce privește administrația locală și națională.Absolvenții pot lua, de asemenea, funcții în domeniul serviciilor publice, politica externă, și chiar economie. Cu un interes de specialitate, oamenii pot lucra ca urbaniști, politologi, legislatori, consilieri economici, manageri de program, analiști de combatere a terorismului, și mai mult.

Dacă doriți să țină pasul educație după absolvire, dar au o mulțime pe farfurie deja, programe on-line pot oferi flexibilitatea și timpul de care aveți nevoie pentru a finaliza un Master menținerea și alte responsabilități în timp ce. Sift prin paginile noastre universitare pentru a găsi o școală care îndeplinește criteriile dumneavoastră. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.