Keystone logo

1 MSc Programe în Studii de Drept Politică Politica de tehnologie în Edinburgh, Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Regatul Unit
  • Studii de Drept
  • Politică
  • Politica de tehnologie
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

MSc Programe în Studii de Drept Politică Politica de tehnologie

Edinburgh, capitala Scoției, a fost stabilit cel puțin din epoca bronzului. Nu e de mirare că unele dintre cele mai vechi instituții se află acolo, inclusiv a patra universitate mai veche. În general, există patru universități și mai multe colegii.

Un program de politică de tehnologie este conceput pentru a dota studenții cu abilitățile de care au nevoie pentru a lucra ca administratori, factorii de decizie politică, sau manageri ai noilor tehnologii. Subiectele acoperite ar putea include punerea în aplicare de reglementare, de reglementare sau de gestionare a celor mai bune practici.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.