Keystone logo

33 MSc Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană și regională 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de arhitectură
 • Planificare urbană și regională
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (33)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană și regională

  Un Master of Science (MSc) în Planificare Urbană și Regională este un grad post-universitare sau post-profesional, care este adesea oferite prin universități arhitecturale. Este o opțiune excelentă pentru cei interesați de o carieră de planificare sau politica, care se concentrează pe spații urbane.

  Multi oameni se pot intreba, "Ce este un Master in Planificare Urbană și Regională?" Acest grad este de multe ori, de cercetare axat și se bazează pe mai multe discipline pentru a pregăti studenții pentru o carieră în planificarea urbană și regională. Curriculum-ul va varia de la școală la școală, dar se va concentra de multe ori pe mediile sociale, economice, și / sau fizice care alcătuiesc spații urbane și regionale. Cursuri poate fi atât tehnice cât și teoretic în natură. Se poate recurge la subiectele metode de planificare, istorie, finante, drept, teorie, și procesele politice și comerciale.

  Există multe beneficii de completarea un grad de Master.Elevii sunt capabili să-și extindă în educația lor anterioare, care se va deschide ușa la mai multe optiuni noi. Acest lucru va oferi flexibilitate maximă de locuri de muncă, deoarece merge mai departe prin cariera lor.

  Costul de un Master în planificarea urbană și regională va varia în mod semnificativ. Locația, alegerea de școală, cerințele programului, iar lungimea de studiu va tot impact costul total.

  Absolvenții se pot aștepta la o carieră variată care să se concentreze pe o serie de competențe și subiecte. Locuri de munca se pot concentra pe politica și planificarea strategică, cercetare și analiză, punerea în aplicare a politicii și management, arhitectură, design urban și. Profesioniști aplica abilitățile lor de la o varietate de scopuri. Acestea pot include planuri istorice de conservare, a planurilor de cartier, strategii de reglementare, dezvoltare durabilă, sau planuri urbanistice de mare amploare.Există, de asemenea, mai multe tipuri de angajatori care angajează proiectanți, de la municipii și entităților guvernamentale la Arhitectură și Urbanism firme private.

  &nbsp

  Cu atât de multe avantaje la obținerea acestui grad, studenții interesați ar trebui să începeți pe finalizarea educației lor imediat. Primul pas este de a cerceta programe și de a aplica on-line. Din fericire, procesul poate fi comod și relativ hassle-free. Listarea programul nostru și formă de plumb sunt resurse mari pentru a obține ai început. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.