Keystone logo

25 MSc Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de arhitectură
 • Planificare urbană
Domenii de studiu
 • Studii de arhitectură (25)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de arhitectură Planificare urbană

  Un Master of Science este o diplomă de master cu o concentrare într-o disciplină care este în general puternică în matematică și știință. Poate deschide noi porți în cariera ta, afișând lumii că ați obținut o înțelegere profundă și aprofundată a focusului studiului.

  Ce este un MSc în planificarea urbană? Această formă de planificare se concentrează, în general, pe plasarea strategică a resurselor și a locuinței în cadrul unei comunități, precum și pe amenajarea teritoriului, gestionarea teritoriului, mobilitatea și designul regional și politica urbană. Studiul acestor concepte vă poate permite să vă familiarizați cu proiectarea și implementarea politicilor și ideilor care vor aduce cel mai mult succes unei cartiere.

  Beneficiile unui MSc în planificarea urbană ar putea include o înțelegere mai fermă asupra structurii cartierelor, cum ar fi cea în care locuiți, abilități de gândire critică aprofundată și abilități puternice de planificare. Acestea sunt competențe care vă pot servi atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională.

  Costul unui masterat va varia în funcție de regiune și de școală. O estimare a cheltuielilor totale trebuie să fie disponibilă la fiecare instituție.

  Carierele în planificarea urbană pot varia de la proiectarea ca arhitect la politică și totul între ele. Puteți alege să deveniți un arhitect peisagist sau un inginer care se specializează în extinderea urbană. Alternativ, puteți merge în guvern, fie ca oficial ales, fie în departamentul de planificare și zonare. S-ar putea să fii bine calificat pentru o poziție în construcții, mai ales într-o firmă de proiectare-construcție ca manager de proiect. Există, de asemenea, opțiuni ca scriitori și editori de reviste și publicații de arhitectură și de design.

  Găsirea unui program de Master of Science poate fi la fel de ușor ca contactarea universității locale sau căutarea unui program online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.