Keystone logo

8 MSc Programe în Studii de energie Energie Petrol și gaze 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de energie
  • Energie
  • Petrol și gaze
Domenii de studiu
  • Studii de energie (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de energie Energie Petrol și gaze

Un MSc - de asemenea, cunoscut ca un Master of Science - este un grad postuniversitar care este cel mai frecvent acordat studenților care și-au perfecționat competențele într-un domeniu științific sau tehnic de studiu, dar care poate fi, ocazional, obținute de un student de științe sociale, de asemenea. Aceste programe oferă o înțelegere mai aprofundată a unui domeniu global.

Ce este un MSc în Pedagogie? Pedagogia este o știință care se învârte în jurul modului în care copiii învață și se dezvoltă într-un cadru educațional. De-a lungul educației avansate, studenții pot completa cursuri menite să le ajute să observe alți elevi, medii de învățare și politici educaționale cu un ochi critic. Este de așteptat ca studenții să finalizeze cursuri de studii pentru copii și familii, împreună cu cursuri de științe educaționale, pentru a afla mai multe despre ceea ce face ca o clasă sau un curriculum să fie eficiente sau ineficiente, după caz.

În timp ce se ocupă de aceste subiecte, participanții la programul MSc ar trebui să învețe o serie de aptitudini, inclusiv gândirea critică, colaborarea în grupuri și punerea în aplicare a planurilor. Aceste aptitudini sunt extrem de valoroase și în viața privată a studenților, ajutându-i să implementeze schimbările și să comunice eficient cu ceilalți.

Taxele de școlarizare pentru cursurile necesare se schimbă în funcție de școala și țara pe care studentul le alege. Deoarece aceste grade de multe ori iau mai mult de un an pentru a obține, studenții ar trebui să studieze cu atenție prețurile pentru a planifica financiar pentru educația lor avansată.

Deoarece educația este o preocupare globală, absolvenții cu un masterat în Pedagogie ar putea să găsească o gamă largă de oportunități de angajare după terminarea cursurilor necesare. Cercetător educațional, factor de decizie educațională, consilier în curriculum, dezvoltator de curriculum, coordonator educațional în școli și manager de program sunt câteva dintre titlurile comune de locuri de muncă pe care studenții le pot întâlni în timpul vânătorii de post post-universitare. Acestea sunt locuri de muncă care permit absolvenților să aibă un impact direct asupra politicilor educaționale din țara lor.

În timp ce unii studenți pot prefera cursuri locale, pot exista și opțiuni internaționale și online pentru cei care preferă ceva puțin diferit. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.