Keystone logo

17 MSc Programe în Studii tehnologice Automatizare Nanotehnologie 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Automatizare
  • Nanotehnologie
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (17)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Automatizare Nanotehnologie

Un Master of Science (MSc), în Nanotehnologia este o cercetare pe baza de grad absolvent. Aceasta concentrare știință este unic în care elevii câștiga mai multă expertiză în mai multe discipline. Gradul este oferit la universități din întreaga lume, inclusiv în locații din Statele Unite, Brazilia, Mexic, Franța, Marea Britanie, Germania, Rusia, India, și Japonia.

Ce este un Master in domeniul nanotehnologiei? Acest program de gradul riguros trage din mai multe domenii ale științelor naturale. Aceasta se concentrează pe produsele chimice, materiale și structuri care au loc la nivel nano (adică, mai mică de 100 de nanometri). Studenții pot lua cursuri și desfășura activități de cercetare pe teme de biologie moleculara, chimie, fizică, matematică și. De obicei, punctul central al curriculum-ului va varia atat de program și în funcție de interesele particulare ale fiecărui elev.

Unul dintre beneficiile acestui grad este că studenții pot introduce un program dintr-o varietate de medii. Acestea pot poseda deja de grade în inginerie, biologie, fizică, chimie, și medicină. Acesta este un avantaj interesanta, deoarece elevii sunt capabili să învețe o mare de medii diferite colegii lor ". De asemenea, cei care termina acest grad se pot aștepta la o carieră plină de satisfacții că social într-o varietate de directii.

Este imposibil de a identifica un cost precis pentru a obține un Master în domeniul nanotehnologiei. Aceasta variază de la program la program și de la țară la țară. În unele cazuri, pot exista surse externe de finanțare pentru a ajuta la plata pentru educația. Acești factori ar trebui să fie cercetate cu atenție înainte de a începe un program special.

Există o cerere tot mai mare pentru talent în domeniul nanotehnologiei în setările industriale variate.Creșterea rapidă face ca nanotehnologia o alegere solidă carieră. Finalizarea un Master in nanotehnologie va pregăti studenții pentru o gamă largă de preocupări profesionale. Absolvenții lucrează în inginerie biomedicala, inginerie chimica, si stiinta materialelor, printre alte domenii.

&nbsp

Acest program este o alegere excelentă pentru cei care doresc un grad știință multi-disciplinare, cu o gamă largă de aplicații. Studenții interesați ar trebui să vizitați site-ul nostru pentru a începe. Ne face mai ușor pentru a intra în contact cu școlile, prin formele noastre de plumb simple. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.