Keystone logo

76 MSc Programe în Științe sociale Muncă socială 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științe sociale
  • Muncă socială
Domenii de studiu
  • Științe sociale (76)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științe sociale Muncă socială

Studenții care doresc să urmeze un Master of Science în Asistență Socială se pot bucura de o carieră plină de satisfacții. Având un grad mai avansat în această disciplină va oferi profesioniști cu educația și experiența de care au nevoie pentru a concura pentru diverse oportunități de carieră în domeniu.

Ce este un Master in Asistenta Sociala? Un Master of Science în Asistență Socială va oferi studenților cu bazele de care au nevoie pentru a fi profesionisti de succes și eficiente. Elevii vor completa cursuri academice și practica clinica, ceea ce le va permite să se ramifice în concentrații specifice, cum ar fi civila, de familie, de sănătate mintală, și consiliere educație. Elevii care au absolvit de la programul va găsi mai multe oportunități de carieră disponibile în care se poate răspunde la bunăstarea socială a persoanelor și comunităților în care trăiesc.

Una dintre cele mai multe beneficii că absolvenții câștig din acest program este capacitatea de a continua dezvoltarea lor profesională în timp ce învață cum să consolideze procesul de creștere uman cu abilitățile lor de organizare, analiză, și sociale. Persoanele obține o mai bună înțelegere a legislației sociale și de politică, pe care le pot folosi pentru a imbunatati furnizarea de servicii sociale în multe medii diferite.

Costul programului variază în funcție de instituție, și cursuri poate dura până la trei ani pentru a finaliza. Este important pentru persoane fizice de a cercetare bine opțiunile lor înainte de a selecta un program pentru a se inscrie in.

Multe persoane care au absolvit cu un Master in Asistenta Sociala alege să urmeze o carieră în general de asistență socială, în cazul în care aceștia lucrează în casele de ingrijire medicala, spitale, școli și alte locuri.Alții aleg să-și continue dezvoltarea lor profesională și cunoștințele prin participarea la cercetare și doctorat programe. Indiferent de calea aleasă, absolvenții au valori, competențe, educație, și acreditările avansate de care au nevoie pentru a reuși în acest domeniu.

&nbsp

Deși asistența socială necesită, în general, elevii să participe într-un cadru clinic și hands-on, multe instituții oferă programe de învățământ la distanță, în plus față de setările de clasă tradiționale. Online și învățământ la distanță sunt opțiuni de mare pentru studenții care sunt în prezent angajate și care doresc să continue cariera lor, fără a lua o pauză. Pentru a afla mai multe despre moduri în care puteți extinde dvs. de potențiale oportunități de carieră și, cauta pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.