Keystone logo

31 MSc Programe în Turism și ospitalitate Turism Managementul turismului 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Turism și ospitalitate
  • Turism
  • Managementul turismului
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (31)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Turism și ospitalitate Turism Managementul turismului

Îți place industrie care vă aflați în prezent în, dar care doresc să avanseze în cariera ta? Te simti conduse de a găsi o poziție mai de succes și profitabil la locul de muncă? Dacă da, puteți beneficia de câștiga un Master of Science ieri. Cu un Master of Science într-o anumită sunt, vă puteți îmbunătăți situația actuală. Un Master în Managementul Turismului este o opțiune pe care ați putea dori să aruncăm o privire la.

Ca multe intrarea în acest domeniu, poate va intrebati, "Ce este un Master în managementul turismului?" Simplu spus, acesta este un Master of Science, care vă va oferi cu fundal, cunoștințe, și scrisorile de acreditare care aveți nevoie pentru a lucra în mai multe sectoare ale industria turismului. Prin seminarii clasă, proiecte în domeniu, și stagii de practică, veți primi o educație pentru a vă pregăti pentru a lucra într-o industrie în continuă schimbare și incitante.Cursurile se concentrează pe managementul, organizarea, satisfactia clientului, globalism, iar legătura dintre ospitalității și turismului. Alte subiecte acoperite pot include ecologism, turism mâncare, și durabilitatea în timp ce călătoriți.

Câștigul salarial Master dumneavoastră este o modalitate foarte bună de a stimula acreditările și salariul. Programele de curs, de asemenea, vă oferă mari oportunități de a rețelei și de a interacționa cu cetățenii și întreprinderile în multe zone ale globului. Unele cursuri sunt oferite on-line, ceea ce înseamnă că se poate lucra de la confortul de acasa sau magazin de cafea preferat.

Costul de a câștiga acest grad va varia în funcție de instituția pe care o alegeți. Campusuri din întreaga lume au diferite preturi de școlarizare. Dacă aveți întrebări cu privire la plata pentru programul dumneavoastră, puteți să contactați un reprezentant de ajutor financiar al școlii pe care doriți să participați.

Ca un absolvent al unui program de turism, vei fi capabil de a lucra în diverse locuri de muncă legate de industria de turism. Unele dintre acestea includ directori de program de turism, manageri, ghizi turistici, agentii de turism, manageri de marketing. Cu popularitatea de eco-turism în creștere, s-ar putea fi, de asemenea, posibilitatea de a lucra în locații de pe glob ajuta vizitatorii să participe la activități de voluntariat pentru a îmbunătăți peisaje și orașe.

&nbsp

Dacă sunteți interesat în câștigarea MSc în Managementul Turismului, nu așteptați pentru a începe planificarea pentru școală. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.