Keystone logo

29 MSc Programe în Transporturi și Logistică Transport Managementul transporturilor 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Transporturi și Logistică
  • Transport
  • Managementul transporturilor
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (29)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Transporturi și Logistică Transport Managementul transporturilor

Dacă doriți să extindeți cunoștințele și abilitățile dumneavoastră de câștig, care sunt necesare în forța de muncă, apoi un Master of Science (MSc), ar putea fi pentru tine. Puteți alege un program specializat care se referă la calea de carieră și de studii universitare de licență. În câțiva ani, va fi mai mult șansele de angajare.

Ce este un Master în Managementul transporturilor? Acesta este un program specific pentru studenții care au o fascinație cu lanț de aprovizionare, aviație, logistică, și mai mult. În timpul programului, veți învăța legile și reglementările care se referă la transportul de mărfuri în întreaga lume. Veți învăța, de asemenea, alte principii importante, cum ar fi lanțul de aprovizionare și management logistic. Multe programe învăța, de asemenea, studenților cu privire la sistemele de control al inventarului. Aceste programe sunt, de obicei, flexibile, și sunt adesea diferite de datele de începere a găzdui studenți interesați.

Un Master of Science vă poate oferi o multime de beneficii.Vei avea abilități concentrate pentru a ajuta companiile cu sarcini necesare. Mulți studenți castiga salarii mai mari după absolvire. În plus, ceea ce ai învățat în școală vă ajută să vă calificați pentru locurile de muncă din întreaga lume.

Costul de școală variază în funcție de care universitate va participa. Cu toate acestea, majoritatea studenților ia în considerare costul de a fi în valoare de ea, pe termen lung.

Odată ce ați absolvit cu MSc, va fi calificat pentru a lucra în departamentele logistice ale companiilor din întreaga lume. Din moment ce au o diplomă de master, este probabil ca vei primi un salariu mai mare și de a lucra în management. Mulți absolvenți lucra, de asemenea, fie de companii care sunt dedicate managementului transportului sau pentru companii de transport maritim.

&nbsp

Dacă credeți că această cale de carieră sună tentant, atunci este o idee bună pentru a căuta diferite opțiuni de program on-line.Deoarece există mai multe universități din întreaga lume, este înțelept de a selecta una care ofera un program de care să conducă la nevoile dumneavoastra. Căutați programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.