Keystone logo

38 MSc Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Afaceri sportive Managementul sportului 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice
  • Afaceri sportive
  • Managementul sportului
Domenii de studiu
  • Studii privind sportul și exercițiile fizice (38)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii privind sportul și exercițiile fizice Afaceri sportive Managementul sportului

Industria sport este una dintre cele mai mari din lume. Studenții care sunt extrem de interesați de sport și au un fundal în management sau de afaceri pot beneficia de a lua educația lor un pas mai departe și dobândirea o diplomă de master în management sportiv.

Studenții interesați în urmărirea acest grad întreb de multe ori, "Ce este un Master in management sportiv?" Acest grad educă studenții cu privire la industria de sport și le oferă formare specifică în lege, managementul personalului de sport, finanțe, marketing sportiv, și participarea facilitate. Elevii se pot aștepta să ia cursuri în contabilitate, marketing, eticii sportive, și de management general de bază.

Mulți oameni doresc să lucreze în industria de sport, ceea ce face extrem de competitiv.Cu o diplomă de master în management sportiv, vor elevii să fie pregătit nu numai pentru a excela într-o poziție legate de sport, dar ele vor avea, de asemenea, acreditările necesare pentru a iesi in evidenta printre colegii lor. În plus, studenții pot găsi că ei sunt capabili să se deplaseze în sus în cariera lor mult mai repede decât în ​​cazul în care nu a dobândit acest grad.

Instituțiile multiple din întreaga lume oferă diplome de master în management sportiv. Având în vedere acest lucru, elevii vor găsi că de școlarizare, taxele, și alte costuri pentru acest grad variază foarte mult de la universitate care sunt interesati in participarea.

Cu o diplomă de master în management sportiv, absolvenții vor fi capabili să lucreze într-o varietate de poziții diferite legate de sport.De exemplu, absolvenții pot lucra ca un director atletic într-un cadru liceu sau universitate, ca un director de marketing pentru o echipa de sport profesionist, ca un director de dezvoltare pentru activități sportive, sau ca un manager de club de fitness.

&nbsp

Programe pentru acest grad sunt disponibile în diferite locații din întreaga lume, pentru studenții interesați în îmbunătățirea cunoștințelor lor de industria de sport. Cu toate acestea, studenții cu locuri de muncă cu normă întreagă sau care trăiesc într-o locație la distanță pot beneficia de achiziționarea gradul lor avansat printr-un program on-line. Pentru a afla mai multe, cauta pentru programul de mai jos și în contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.