Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Științe  (MSc) în Managementul serviciilor alimentare în Italia 2023

1 MSc Programe în Managementul serviciilor alimentare în Italia 2023

Prezentare generală

Ce este managementul serviciilor alimentare?
Managementul serviciilor alimentare este afacerea de a conduce restaurante și alte afaceri legate de alimentație. Aceasta implică totul, de la planificare și bugetare, la comanda de consumabile și gestionarea personalului. Managementul serviciilor alimentare este o alegere de carieră provocatoare și plină de satisfacții pentru cei pasionați de mâncare și servicii pentru clienți.

Ce pot face cu o diplomă în managementul serviciilor alimentare?
O diplomă în managementul serviciilor alimentare poate duce la o carieră în industria serviciilor alimentare, lucrând în restaurante, companii de catering sau alte afaceri legate de alimentație. Cu o diplomă în managementul serviciilor alimentare, veți avea cunoștințele necesare pentru a gestiona o afacere de servicii alimentare de la început până la sfârșit. Veți învăța abilitățile pentru a fi responsabil pentru orice, de la buget și planificarea meniului. la comandarea consumabilelor și gestionarea personalului.

Ce tipuri de grade de management al serviciilor alimentare există?
Există multe tipuri diferite de grade de management al serviciilor alimentare disponibile, de la grade de asociat la diplome de licență și nu numai. Fiecare tip de diplomă vă va oferi cunoștințe și abilități diferite pentru a vă ajuta să reușiți în industria serviciilor alimentare. Diplomele de asociat în managementul serviciilor alimentare durează de obicei doi ani pentru a se finaliza și vă oferă elementele de bază ale conducerii unei afaceri de servicii alimentare. Diplomele de licență în managementul serviciilor alimentare durează de obicei patru ani și vă oferă cunoștințe mai aprofundate despre industria serviciilor alimentare. De asemenea, sunt disponibile diplome de master în managementul serviciilor alimentare, care pot dura doi până la trei ani. Aceste programe vă oferă cele mai avansate cunoștințe și abilități pentru a vă ajuta să reușiți în industria serviciilor alimentare.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de management al serviciilor alimentare?
În timpul diplomei de management al serviciilor alimentare, veți studia o varietate de subiecte legate de industria serviciilor alimentare. Veți învăța despre managementul afacerii, siguranța alimentară, nutriție și planificarea meniului. De asemenea, veți câștiga experiență practică prin stagii sau alte oportunități practice. Până la sfârșitul programului dvs. de licență, veți avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a gestiona cu succes o afacere de servicii alimentare.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Italia
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul serviciilor alimentare
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe