Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Științe  (MSc) în Managementul serviciilor alimentare 2023

1 MSc Programe în Managementul serviciilor alimentare 2023

Prezentare generală

Un grad absolvent de nivel, un Master of Science sau Master, permite un student să continue studiile sale. Aceste programe oferă o educație în profunzime în zona aleasă cu activități practice și proiecte pentru a contribui la asigurarea expertizei este dezvoltat în domeniu.

Ce este un Master in Managementul Serviciilor de produse alimentare? Acest program este axat pe extinderea educației studenților în domeniul serviciilor alimentare prin introducerea unor teme esențiale pentru o carieră la nivel de management. Acest program include, de obicei, cursuri care evidențiază importanța siguranței și calității. Elevii vor studia în mod tipic modul de a furniza excelenta in customer service, probleme la nivel mondial în ospitalitate, optimizarea unui stil de servicii alimentare, nutriție și opțiuni de alimente alternative. Cursuri într-un program poate include metode de cercetare, de conducere, siguranța alimentară, servicii de ospitalitate și de gestionare a restaurant.

Un absolvent al programului de master vor găsi multe uși profesionale de deschidere pentru el sau ea.Prin completarea unui program, o persoană este capabil să se deplaseze în gestionarea sau roluri administrative în domeniul său. salarii mai mari și titluri avansate de locuri de muncă sunt, de asemenea, un beneficiu de finalizarea programului de studii un management de master serviciu alimentar.

Când vine vorba de costul unui program, este dificil de a da o cifră pătură, deoarece costurile variază de la școală la școală. Cel mai bine este să se consulte biroul de ajutor financiar al școlii alese pentru a obține cifre specifice de costuri.

Ca absolvent al unui Master în programul alimentar Service Management, o persoană este pregătită pentru a avansa în industria serviciilor alimentare. posturi de conducere sunt bine la o mică datorită abilităților și cunoștințelor dobândite în program. Indivizii pot deveni manageri de companii de catering, sali de banchet sau restaurante. Elevii pot utiliza, de asemenea, acest program pentru a le ajuta în alte cariere legate de produse alimentare, cum ar fi gestionarea dietetice într-un spital sau centru de îngrijire sau administrator al unui serviciu de alimente universitate.

În cazul în care lucrați în industria serviciilor alimentare și ar dori să avanseze într-un Positon de management, apoi ia în considerare câștigul salarial un Master in Managementul Serviciilor de produse alimentare. Căutați programul de mai jos si contacta biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Turism și ospitalitate
  • Ospitalitate
  • Managementul serviciilor alimentare
Domenii de studiu
  • Turism și ospitalitate (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe