Keystone logo

92 MSc Programe în Studii de administrație Resurse umane Managementul Resurselor umane 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de administrație
  • Resurse umane
  • Managementul Resurselor umane
Domenii de studiu
  • Studii de administrație (92)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de administrație Resurse umane Managementul Resurselor umane

Studiul de management al resurselor umane se bazează abilitățile necesare pentru a evalua și de a formula politici referitoare la personalul companiei. Elevii interesati de acest grad au un interes în dezvoltarea de sisteme de cele mai benefice pentru a se asigura că toate culturile companiei rămâne sănătos și productiv. Un Master of Science este un grad avansat care studiază subiecte din punct de vedere teoretic și practic.

Ce este un Master of Science în Managementul Resurselor Umane? O varietate de discipline combina pentru a face munca curs pentru acest grad. Cursuri pot include subiecte cum ar fi abilitățile de afaceri, leadership, metode de cercetare, relațiile cu angajații și de resurse, gestionarea diversității și egalității de șanse, recompensa și performanță, precum și psihologia de evaluare. Scopul este de a educa managerii cu privire la modul de a informa și de a proteja oamenii care formează nucleul oricărei afaceri în mod eficient.

Un absolvent cu un grad mai avansat în managementul resurselor umane poate fi o legătură eficientă între diferitele sectoare ale unei afaceri. Cunoștințele dobândite în realizarea de o diplomă de master ajuta în aproape toate aspectele de gestionare a personalului, de la recrutare și angajarea etape mai departe. Un manager de resurse umane pot comunica preocupările, să medieze diferențele, și să furnizeze informații esențiale pentru angajații cu privire la drepturile și beneficiile lor. Aceste poziții oferă resurse de neprețuit pentru angajați și angajatori deopotrivă.

Costul de a atinge un Master of Science în resurse umane vor varia în funcție de universitate. Contactați fiecare instituție direct pentru un program precis de taxe de înregistrare și de școlarizare.

Un grad mai avansat în resurse umane oferă o selecție largă de oportunități de angajare.Titluri de locuri de muncă se numără manager de beneficii, manager de compensare, reprezentant relațiile cu angajații, specialist personal guvernamentale, analist de locuri de muncă, training manager, director și relațiile de muncă. Modificări în legislația muncii și beneficii oferă, de asemenea, posibilități de muncă consultanta.

Studenții care doresc să-și extindă educația lor și se aplică eforturile lor de a studiului de management al resurselor umane pot explora baza de date pentru a găsi programul care este cea mai bună formă, academic și geografic. Programele sunt disponibile pe tot globul. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.