Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 29 Masterate în Științe  (MSc) în Managementul lanțului de aprovizionare în Regatul Unit 2023

29 MSc Programe în Managementul lanțului de aprovizionare în Regatul Unit 2023

overview

Studenții din programele de gestionare a lanțului de aprovizionare pot descoperi procesele de deplasare a stocurilor, a materiilor prime sau a produselor finite între locațiile de depozitare, vânzare și cumpărare. Ele pot fi echipate pentru roluri de supraveghere, deoarece sunt educate în ceea ce privește reglementarea și preocupările legate de cerere și cerere.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

read_more

filters

  • MSc
  • Regatul Unit
  • Studii de Management
  • Managementul lanțului de aprovizionare
fields_of_study
  • Studii de Management (29)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format