Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Masterate în Științe  (MSc) în Managementul lanțului de aprovizionare în Franţa 2023

10 MSc Programe în Managementul lanțului de aprovizionare în Franţa 2023

overview

Studenții din programele de gestionare a lanțului de aprovizionare pot descoperi procesele de deplasare a stocurilor, a materiilor prime sau a produselor finite între locațiile de depozitare, vânzare și cumpărare. Ele pot fi echipate pentru roluri de supraveghere, deoarece sunt educate în ceea ce privește reglementarea și preocupările legate de cerere și cerere.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Un MSc, sau Masterat în Științe, reprezintă o diplomă academică recunoscută pe plan internațional care indică un nivel ridicat de competențe și cunoștințe legate de un anumit subiect sau domeniu. Majoritatea programelor de MSc durează aproximativ patru ani, iar absolvenții pot apoi să se alăture forței de muncă sau să studieze în continuare.

read_more

filters

  • MSc
  • Franţa
  • Studii de Management
  • Managementul lanțului de aprovizionare
fields_of_study
  • Studii de Management (10)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format