Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Studii de Management
 • Managementul comercial
Domenii de studiu
 • Studii de Management (7)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  7 MSc Programe în Managementul comercial 2024

   MSc Programe în Managementul comercial

   Un program de Master of Science este un curriculum la nivel de absolvent care în mod tradițional urmărește finalizarea unui grad de licență, bacalaureat. În timp ce durata programului variază în funcție de instituție și de alți factori, majoritatea studenților petrec aproximativ doi ani câștigând un masterat. Unii, cu toate acestea, dedică mai mult timp efortului.

   Elevii care sunt preocupați de comunități, de afaceri, de performanță financiară și de construcții adesea gândesc, ce este un MSc în managementul comercial? Pe piața globală, clienții de afaceri trebuie să aibă multe proiecte diferite în lucrări la un moment dat. Cei care studiază managementul comercial în general învață cum să planifice, să dirijeze și să gestioneze în general aceste proiecte. Atunci când lucrează pentru un Master în Managementul Comercial, elevii pot lua cursuri în prognoză, proiectare, achiziții publice și planificarea de proiecte. Totuși, multe programe permit participanților să își proiecteze propriile cursuri de studiu, în funcție de zonele de pasiune și de interes. Adesea, elevii își termină studiile la nivel de masterat, creând o lucrare de cercetare semnificativă.

   Persoanele fizice dobândesc de obicei abilități diferite atunci când participă la un program de masterat în domeniul managementului comercial. În mod semnificativ, elevii învață, în general, design, managementul timpului și abilitățile analitice. Aceste abilități tind să ajute absolvenții să concureze atât pentru pozițiile de conducere comercială la nivel inițial, cât și pentru promovările la jumătatea carierei.

   Deoarece factori precum instituția, localizarea programelor și durata afectează costul total al finalizării unui Master în Managementul Comercial, este dificilă generalizarea cheltuielilor de grad. Prin urmare, studenții potențiali trebuie să efectueze deseori studii de școlarizare, taxe și alte costuri înainte de a decide asupra unui program de studiu.

   Obținerea unui Master of Science în Managementul Comercial tinde să fie o strategie eficientă de avansare a carierei pentru mulți indivizi. Cea mai comună carieră pentru absolvenții de programe este în domeniul construcțiilor. Deținătorii titlului deseori lucrează ca lideri de echipă, manageri de construcție și manageri comerciali. Unii absolvenți aleg, totuși, să-și desfășoare o carieră în afaceri, lucrând în locul managerilor mondiali în domeniul clădirilor, ofițerilor executivi sau a managerilor de proiect. Alți foști studenți găsesc locuri de muncă în sectorul nonprofit, în calitate de directori executivi, specialiști în politici și cadre didactice.

   În timp ce mulți studenți își iau MSc în cursuri de management comercial la o instituție actuală, alții decid să primească instrucțiuni virtuale printr-un portal online. Pentru a afla mai multe, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.