Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Studii tehnologice
 • Management tehnologic
Domenii de studiu
 • Studii tehnologice (38)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  38 MSc Programe în Management tehnologic 2024

   MSc Programe în Management tehnologic

   Muncă de licență îi ajută pe elevi să dezvolte o apreciere pentru munca pe care merge în dobândirea de competențe pentru a intra în forța de muncă. Cu toate acestea, în scopul de a obține cele mai multe din educație cuiva, un Master of Science (MSc) grad este necesar pentru a ajuta perfecționa abilitățile pe care o au dezvoltat în timpul carierei sale student.

   Ce este un Master in Managementul Tehnologiei? Un astfel de program va continua în cazul în care munca ta student rămas în curs de dezvoltare în continuare abilitățile dumneavoastră în tehnologia informatică. Cursuri de master dvs. vă va permite să se aplice în cele din urmă mai multe concepte care le-ați învățat deja într-un cadru practic. În plus, noi concepte vor fi introduse pentru a vă ajuta să traduce abilitățile dumneavoastră de multe diferite locul de muncă și sisteme de operare.

   Angajatorii tind să se uite la cei care doresc să pună în munca suplimentar in câștiga o diplomă de master cu un ochi favorabil.O astfel de dedicație pentru educația ta presupune să-i că vei pune același nivel de dedicare în slujba ta ar trebui să aleg să te angajeze.

   Prea multe permite preocupările financiare care vin cu școlarizarea în plus pentru a le descuraja de la a încerca vreodată să le. Veți găsi că există de obicei un program de acolo, care se va potrivi situația dumneavoastră financiară actuală, cu ajutor financiar disponibil ar trebui să te califici.

   Descoperirile recente in tehnologie au dus la creșterea oportunităților de locuri de muncă pentru cei cu grade de gestionare a tehnologiei.Cu Master ta, esti calificat pentru a lucra în oricare dintre următoarele roluri: Information Management Systems Director, Specialiștii Computer Support, Engineer Computer Software, Computer Programmer.

   Mulți dintre cei care caută de grade secundare, face acest lucru în timp ce, de asemenea, de lucru full-time. Dacă vă aflați în acest grup, aveți de opțiuni atunci când vine vorba de Master dumneavoastră de program de Știință. Un program on-line vă permite să setați propriul viteza la care va urma curriculum-ul curs. Aplicarea pentru un program online nu ar putea fi mai simplu. Tu pur și simplu de cercetare și pentru a găsi programul pe care sunteți în căutarea pentru și contactați personalul de admitere prin e-mail sau propriile formulare online.

   &nbsp

   Vezi abilitățile dumneavoastră de a dezvolta și mai mult cu un Master în Management Technology. Cei care caută să umple mai multe locuri de muncă care necesită competențe tehnologice va fi cu siguranță bucuros că ai făcut-o. Căutare pentru programul dumneavoastră și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.