Keystone logo

11 MSc Programe în Studii de Management Management maritim 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de Management
 • Management maritim
Domenii de studiu
 • Studii de Management (11)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de Management Management maritim

  &nbsp

  Programele de masterat urmează, de obicei, finalizarea programului de licență. Elevii în general ajung să studieze un subiect aprofundat cu acest nivel de program, care de multe ori durează aproximativ doi ani.

  Ce este un MSc în managementul maritim? Programele de management maritim se concentrează pe predarea elevilor abilitățile de care au nevoie pentru a lucra în poziții de înalt nivel în industria maritimă. Programele acoperă de obicei subiecte precum managementul siguranței, evaluarea riscurilor, managementul proiectelor și protecția mediului. Cercetătorii pot, de asemenea, să urmeze cursuri de comunicare și de conducere pentru ai ajuta să-și dezvolte abilitățile de afaceri necesare carierei la nivel de conducere. Legislația maritimă, operațiunile, tehnologia și problemele de mediu pot fi, de asemenea, acoperite într-un program. Cele mai multe programe necesită un proiect de cercetare care să permită studenților să-și pună studiile la uzul practic.

  Înscrierea într-un program de management maritim poate ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile de afaceri pentru a avansa în industria maritimă. Participanții la program ar putea să dezvolte cunoștințele necesare pentru a conduce o afacere maritimă.

  Costurile unui program pot varia foarte mult. Fiecare program poate fi construit diferit la fiecare școală, astfel încât cea mai bună sursă pentru o estimare corectă a costurilor este școala aleasă de dvs.

  La finalizarea unui program, absolvenții pot avansa în carieră în industria marină și offshore. Programele, în general, se așteaptă ca studenții să aibă o experiență de lucru în domeniu, astfel încât acestea sunt, de obicei, concepute pentru a avansa aceste abilități, ceea ce le permite să devină manageri și alți lideri din industrie. În timp ce majoritatea vor obține un grad pur și simplu pentru a avansa cariera lor, alții ar putea dori să-și continue studiile într-un doctorat. Program sau să intre în cercetarea problemelor maritime, cum ar fi problemele de mediu sau impactul.

  Dacă doriți o carieră maritimă și căutați o poziție de conducere, atunci un MSc în Managementul Maritim ar putea fi pentru dumneavoastră. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.