Keystone logo

31 MSc Programe în Transporturi și Logistică Logistică Management logistic 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Transporturi și Logistică
  • Logistică
  • Management logistic
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (31)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Transporturi și Logistică Logistică Management logistic

Un MSC, sau Master of Science, este una dintre cele mai populare alegeri la nivel mondial pentru studii postuniversitare. Există multe domenii diferite care o Master pot fi obținute de la, dar o alegere bună este logistica.

Mulți studenți s-ar putea întreba: "Ce este un Master în Management Logistică" Acesta este conceput pentru a ajuta elevii să dobândească o înțelegere mai profundă a modului de a conduce circulația persoanelor și bunurilor din loc în loc. Subiectele acoperite includ, de obicei, lucruri cum ar fi teoria operațiuni, lanțurile de aprovizionare, managementul afacerilor, teoria informației, finanțe, transport și planificare strategică. În plus, aceste cursuri oferă adesea instrumentele și modelele necesare pentru a ajuta elev gestiona fluxul de mărfuri și informații. Clase vin într-o gamă de formate și timp de finalizare poate varia.

Unele dintre multele avantaje de a lua un curs de management logistic includ câștigă un avantaj într-o piață de muncă din ce în ce mai globalizată, extrem de competitiv.În plus, unul dintre aceste grade poate ajuta pentru a oferi studenților cu multe dintre abilitățile care vor avea nevoie pentru a reuși în munca lor, cum ar fi gândirea critică, rezolvarea de probleme, și de management.

Elevii vor găsi că costul unui grad în logistică poate varia foarte mult în funcție de factori cum ar fi țara în care se află instituția, valoarea creditelor transfer pe care le pot avea, și chiar structura unui program individual. Este extrem de important ca elevii de cercetare cu grijă a școlii, la alegerea lor, astfel încât acestea să poată asigura că sunt obtinerea o potrivire financiară bună.

Multe dintre locurile de muncă care sunt cel mai bine legate de un grad în logistică implica managementul lanțului de aprovizionare. Absolvenții se vor afla în cerere mare în industrii, cum ar fi transportul, transport, de fabricație, și chiar agricultura. S-ar putea găsi, de asemenea locuri de muncă în guvern sau chiar militare.

Dacă sunteți interesat în obținerea o diplomă de master în management logistic, atunci puteți începe imediat. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.