Keystone logo

79 MSc Programe în Studii economice Finanțe Management financiar 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii economice
  • Finanțe
  • Management financiar
Domenii de studiu
  • Studii economice (79)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii economice Finanțe Management financiar

Un Master în Management Financiar este de multe ori urmărit de studenți care pot sau nu pot avea deja o oarecare experiență la locul de muncă. Acest program este potrivit pentru cei care doresc să consolideze temelia lor de teorie finanțe și crește experiența lor în acele domenii care sunt atractive pentru angajatori. Absolvenții acestui program de studii postuniversitare se bucure de multe ori oportunitati influenți și profitabile ocuparea forței de muncă.

Cursurile specifice oferite variază de la o instituție academică la alta, dar cunoștințele de bază și aptitudinile se concentreze pe teme cum ar fi dezvoltarea carierei, managementul financiar, Financiare riscurilor și de gestionare a riscurilor, principiile de contabilitate, metode de cercetare, și mai mult. Programul pregătește absolvenți de obicei, pentru a gestiona tranzacțiile financiare la nivel internațional, la nivel local, un nivel de afaceri mici, un nivel corporativ, sau un nivel de birou de familie.

Elevii din acest program se bucura de multe ori oportunități de a se bucura de prelegeri clienților, de a interacționa cu oameni de afaceri de succes, și de a dezvolta bazele solide necesare pentru a îmbunătăți oportunitățile de angajare. Absolvire pot duce la scări mai mari de salarizare, mai multe oportunități de locuri de muncă, precum și o rețea puternică de resurse.

Acest program poate fi oferit ca un program stand-alone sau poate fi parte a unui curs de dublu de studiu. Costul de inscriere la un Master în programul de management financiar poate varia în funcție de instituția academică și țara în care se află școala. Studenții interesați trebuie să contacteze școlile individuale pentru mai multe informații.

Absolvenții de un Master în programul de management financiar de multe ori merge pe pentru a servi în poziții în care acestea sunt lideri de corporatii mari sau organizații guvernamentale și care au un impact asupra comunităților în care le servesc.Aceste absolvenți sunt de multe ori managerii financiari care se bucura de acces la oportunități de carieră la nivel global.

&nbsp

Există mai multe cerințe pentru înscrierea în cele mai prestigioase programe avansate de management financiar. Acestea includ de obicei o diplomă de licență, referințe, un CV actualizat, iar în unele cazuri, finalizarea cu succes a GMAT, GRE, sau examen echivalent. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.