Keystone logo

48 MSc Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Management durabil 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de sustenabilitate
  • Studii economice durabile
  • Management durabil
Domenii de studiu
  • Studii de sustenabilitate (48)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de sustenabilitate Studii economice durabile Management durabil

Studenții care aleg să se înscrie într-un Master of Science (MSc) în gestionarea durabilă sunt interesați în obținerea abilitățile necesare pentru a deține poziții de conducere într-o economie care devine tot mai reglementat cu privire la protejarea resurselor pământului. Studenții sunt expuse la diverse domenii, precum politica, managementul resurselor de lege și etică de mediu.

Viitorii studenți noi la acest domeniu de studiu se poate întreba: Ce este un Master in Managementul Durabil? Pur și simplu pune, un Master în Management durabilă este un grad interdisciplinar care va pregăti elevul pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor de gestionare a resurselor pământului cu înțelepciune. Pentru a realiza acest obiectiv, studentul trebuie să înțeleagă relațiile dintre reglementările în vigoare, mediul politic, metode precise de masurare resurselor pământului, și tehnologii care pot ajuta gestiona și a atenua problemele de mediu.

Beneficiile de a obține un grad mai avansat în acest domeniu sunt multe. Managementul durabil al resurselor este una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă lumea. Absolvenții vor găsi abilitățile lor în cerere de către industrie, guvern și în educație.

Costurile asociate cu obținerea unui Master în Managementul Durabil sunt foarte variabile în funcție de universitate selectat, aranjamente, lungimea programului viu, dacă elevul va fi prezent full-time sau part-time, iar dacă elevul participă în campus sau luarea cursuri online. Cercetare cu atenție opțiunile pentru a alege școala cea mai potrivită pentru scopurile tale.

Studenții care aleg să urmeze un program de în acest domeniu dinamic va avea multe oportunități de carieră. Competențele prevăzute de acest grad îi va pregăti pentru provocările cu care se vor confrunta în domeniu.Prin intelegerea interdependenta ale acestui domeniu complex, absolvenții vor fi pregătită să consulte, să lucreze în învățământ, lucrează în agențiile guvernamentale sau lucrează în sectorul privat. Această cale de carieră oferă o oportunitate de a face o muncă importantă în timp ce obținându-se satisfacția profesională.

Există multe universități din întreaga lume, care oferă acest program de studiu. În plus față de studiile campus, există oportunități on-line, de asemenea. Programele online pot fi o alegere bună pentru studenții care sunt în prezent angajate sau care au nevoie de un program flexibil. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.