Keystone logo

15 MSc Programe în Transporturi și Logistică Logistică Management de transport maritim 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Transporturi și Logistică
  • Logistică
  • Management de transport maritim
Domenii de studiu
  • Transporturi și Logistică (15)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Transporturi și Logistică Logistică Management de transport maritim

Obținerea un Master of Science este de multe ori progresia logică a carierei colegiu unui student. Cursuri se pot concentra pe mai multe domenii diferite, variind de la lege și de afaceri la științele naturale și de viață, și este cercetat bazează în mare măsură. Un Master poate dota un absolvent cu competențele necesare pentru a intra în forța de muncă la nivel de bază.

Ce este un Master în Managementul Transport? Când pun această întrebare trebuie să se ia în considerare uriașe joaca rol de transport maritim în comerțul modern. O diplomă în Management Transport pot satura studenților cu cunoștințele esențiale pentru industria de transport maritim. Studiile includ economie maritime, tehnologia legate de nave deținătoare de tehnologie de mare, și de gestionare a riscurilor. Desigur, aceasta este doar o prelevare de probe de studenți intensive de cursuri vor primi.

O educație care implică Managementul Transport pot permite absolvenților o varietate de perspective de locuri de muncă interesante.Având în vedere natura internațională a transportului maritim, mulți absolvenți de multe se găsesc în locații îndepărtate. Acest lucru poate fi o extrem de avantajos pentru cei care doresc să vadă lumea, ca parte a carierei lor.

Ca și în cele mai multe grade, costul total de școlarizare poate depinde de mai mulți factori. De exemplu, regiunea de o anumită școală poate afecta foarte mult linia de jos. Tipul de școală pot factor, de asemenea, în costul total. De aceea, elevii trebuie să ia în considerare ceea ce este punct de vedere financiar pentru situația lor respective.

Cei cu o diplomă în management Transport se pot aștepta la un număr de opțiuni de carieră mare. Pozitii în cadrul departamentelor guvernamentale poate fi destul de abundente, inclusiv de lucru în domeniul apărării și siguranței publice. Cei care caută locuri de muncă în sectorul privat se pot aștepta la o serie de oportunități. Acestea pot include poziții în logistică, de manipulare a încărcăturii, și de transport industrial.

Acei studenți care nu pot participa fizic la colegiu pot beneficia foarte mult de accesul la resurse educaționale on-line. Din fericire, noi oferim tuturor elevilor posibilitatea de a vedea visele lor academice ajuns la îndeplinire. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.