Keystone logo

94 MSc Programe în Studii de mediu Management de mediu 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de mediu
  • Management de mediu
Domenii de studiu
  • Studii de mediu (94)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de mediu Management de mediu

Un Master of Science este primul pas în educația postuniversitară pentru studenții interesați în domenii legate de știință, inginerie și medicină. Aceste grade sunt adesea foarte concentrate, deci sunt ideale pentru studenții care și-au început deja cariera și doresc să deschidă mai multe oportunități de avansare. Cu toate acestea, studenții care și-au terminat recent diploma de licență și doresc mai multă școală înainte de a aplica pentru locuri de muncă pot beneficia, de asemenea, de experiența suplimentară de obținere a unui masterat.

&nbsp

Cei care doresc să știe ce este un MSc în Managementul Mediului trebuie mai întâi să ia în considerare multiplele moduri în care dezvoltarea umană afectează mediul. Multe companii și organizații guvernamentale au realizat în ultimii ani cât de important este utilizarea resurselor în mod responsabil pentru a le împiedica să dispară. Un manager de mediu contribuie la dezvoltarea planurilor de utilizare a resurselor într-un mod care este durabil și produce cel mai mic impact posibil asupra mediului.

&nbsp

Obținerea unui Master în Managementul Mediului durează de obicei între doi și trei ani, deci costul trebuie calculat în consecință. Prețul școlarizării variază de la școală la școală, la fel ca și costurile legate de munca pe teren, cărți și alte cheltuieli necesare.

&nbsp

Locurile de muncă pentru managerii de mediu sunt disponibile atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat. Absolvenții cu un MSc sunt deseori angajați în poziții de consultanță și de supraveghere. Ele ajută la gestionarea proiectelor care necesită utilizarea resurselor naturale, precum și dezvoltarea de noi produse pentru a se asigura că elementul este creat în mod responsabil. Organizațiile guvernamentale americane, cum ar fi Departamentul Energiei și Departamentul Parcurilor Naționale, au nevoie de manageri de mediu pentru a le ajuta să creeze noi politici de mediu în întreaga țară.

&nbsp

Obținerea unui Master în Managementul Mediului online este o alegere excelentă pentru studenții cu programe de lucru aglomerate și pentru cei care locuiesc departe de instituția lor preferată. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.