Keystone logo

44 MSc Programe în Studii de Drept Justiție penală 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de Drept
  • Justiție penală
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (44)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de Drept Justiție penală

Master, sau diplomă de master în știință, este un grad avansat acordat studenților care au absolvit un program suplimentar unul sau doi ani după finalizarea gradul lor de licență. Acest grad avansat de multe ori deschide posibilități pentru continuarea studiilor sau pentru avansarea în carieră. Cu un grad de Master, absolvenți ar putea avea acces la locuri de muncă mai bune și un nivel mai ridicat de salarizare și beneficii.

Studenții care intentioneaza un loc de muncă în aplicare a legii s-ar putea întreba, "Ce este un Master în Justiție penală" și "Este în valoare de urmăresc acest grad?" Justiție penală este un termen larg care se referă la legile utilizate pentru a defini și urmărirea penală a infracțiunilor și aceste instituții creat pentru a menține ordinea socială, prevenirea criminalității, și face dreptate. Programele pot include cursuri, cum ar fi criminologie, aspecte juridice, justiția penală internațională, criminalistica, drepturile omului, și mai mult.

Beneficiile completarea unui Master în programul de Justiție penală implica accesul la locuri de muncă mai bine plătite și un avantaj atunci când vine vorba de a concura pentru locuri de muncă preferate. Cu toate acestea, beneficiile de finalizare se extind dincolo de câștig financiar. Absolvenții dezvolta adesea o mai buna intelegere a complexitatii cu care se confruntă societatea modernă. Pe măsură ce câștigă această înțelegere, absolvenții sunt pregătiți să lucreze în acest domeniu, cu atât compasiune și corectitudine.

Costul de finalizare pentru acest tip de program este diferit de la o școală la alta și mai ales peste granițele țării. În scopul de a determina care program este cel mai potrivit, studenții trebuie să contacteze școlile direct.

Oportunitățile de angajare care urmează finalizarea Master în Justiție penală răspândit în tot spectrul justiției juridică și penală. Pozitii ar putea include pe cei de avocat, judecător, sau oficial de politică.Unii absolvenți deveni criminologi, politicieni, sau factorii de decizie internaționale. Absolvenții de la programul de master s-ar putea alege să lucreze în domeniul managementului criminalității economice sau ca pledeaza pentru drepturile omului.

&nbsp

Acele persoane care au în vedere o carieră în justiție penală se pot afla mai multe de revizuirea informațiilor în aceste liste de programe. Revizuirea diferite școli și programe de mai jos și să completați formularul de plumb, în scopul de a obține informații specifice. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.