Keystone logo

Filtre

 • MSc
 • Studii de inginerie
 • Construcții
 • Inginerie structurală
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (29)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

29 MSc Programe în Inginerie structurală 2024

  MSc Programe în Inginerie structurală

  MSc este abrevierea pentru Master of Science, care este un program de studii postuniversitare care ghidează studenții în construirea pe fundația pe care le-au construit deja în timpul studiilor lor de licență. Acest grad necesită, de obicei, lucrări de teză și cercetări mai intense decât cursurile de licență.

  Ce este un MSc în ingineria structurală? Prin prelegeri și instrucțiuni practice, studenții care aleg să participe la acest program de studii ar putea învăța un număr de abilități care se învârt în jurul ingineriei civile. Aceasta include gestionarea riscurilor, înțelegerea impactului social, economic și politic al greșelilor și supraveghiilor structurale și o înțelegere aprofundată a tehnologiilor comune și avansate utilizate în acest domeniu. În general, obiectivul principal pentru majoritatea acestor programe este acela de a oferi studenților instrumentele necesare pentru a efectua inspecții de risc aprofundate asupra tuturor tipurilor de instalații.

  Un studiu aprofundat al ingineriei structurale poate ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile cum ar fi organizarea mai bună, cunoașterea legislației locale și naționale și comunicarea eficientă. Toate aceste abilități pot contribui la îmbunătățirea în general a vieții studenților, oferindu-le o modalitate mai bună de a învăța și de a interacționa cu comunitățile lor.

  Costul obținerii unui Master în Ingineria Structurală se modifică în funcție de școala și țara pe care elevul o alege să-și urmeze cursurile. De asemenea, pot exista diferențe de preț între cursurile online și internaționale, motiv pentru care studenții trebuie să studieze cu atenție costurile de școlarizare înainte de a se înscrie .

  Locurile de muncă în ingineria structurală mențin lumea în mișcare. Din acest motiv, absolvenții ar putea găsi că există foarte multe titluri de ocupație care pot fi alese odată ce își termină educația postuniversitară în acest domeniu. Inginerul de apă, inspectorul pentru controlul clădirilor, inginerul structural, consultantul inginer civil, inginerul de stat și inginerul civil contractant sunt doar câteva dintre titlurile demne de remarcat care ar putea deveni disponibile pentru cei cu un Master of Science în acest domeniu de gândire înainte.

  Cu disponibilitatea ușoară atât a cursurilor online, cât și a celor locale, împreună cu opțiunile internaționale, vă puteți urmări visul pe propriul program. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.