Keystone logo

85 MSc Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Inginerie software 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Inginerie software
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (85)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Inginerie software

Un Master of Science este un instrument educațional valoros care persoanele fizice pot utiliza pentru a spori cunoștințele și capacitățile lor într-un domeniu știință sau bazate pe tehnologie. Cei cu o diplomă de licență în inginerie software-ul poate găsi avantaje semnificative în urmărirea un Master of Science.

Ce este un Master în Inginerie Software? Programele tipice oferi studenților cu experiență, care este direct legat și se aplică la ceea ce este de obicei necesar în poziții din întreaga lume. Cursuri pregătește studenții cu capacitatea de a aplica principii științifice și de inginerie pentru dezvoltarea sistemelor de software. Principii moderne de inginerie software și metodele, precum și instrumente și tehnici care să sprijine cererile lor sunt, de asemenea, domenii esențiale de studiu, care este acoperit în fiecare program. Elevii de lucru pentru unu la patru ani pentru finalizarea gradul, în funcție de starea de înscriere full sau part-time.

Studenții care îndeplinesc cu succes cerințele de grad dezvolta abilități de valoare în analiza, proiectare, implementare, validare și testare, toate din care sunt necesare în dezvoltarea de software de dorit, sofisticat. Cei care termina aceste programe pot concura cu succes pentru poziții extrem de dorit pe tot parcursul industriile lor, iar angajatorii se pot baza mai mult pe deplin pe experiența și abilitățile lor.

Costurile programului de inginerie software variază foarte mult de la o universitate sau colegiu la altul, în funcție de poziția sa și dacă aceasta este o instituție publică sau privată. Înainte de a comite înscriere, viitorii studenți ar trebui să ia timp pentru cercetare fiecărui program au în vedere pentru a se asigura că aceasta se aliniaza cu obiectivele și așteptările lor.

Studenții care finalizează cu succes un Master of Science în Inginerie Software sunt capabili să urmeze o carieră în sectoarele public și privat ar fi ingineri software, manageri de proiect, sau ingineri software embedded. Pozitii sunt disponibile în fiecare tip de industrie care necesită utilizarea tehnologiei informatice.

&nbsp

O varietate de universități din întreaga lume oferă on-line și cursuri. Studenții care doresc să studieze cu profesioniști din altă parte a lumii pot face acest lucru cu programe online. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.