Keystone logo

60 MSc Programe în Studii de inginerie Inginerie industrială 2024

Filtre

Filtre

 • MSc
 • Studii de inginerie
 • Inginerie industrială
Domenii de studiu
 • Studii de inginerie (60)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  MSc Programe în Studii de inginerie Inginerie industrială

  Câștigul salarial un Master in Management Industrial poate fi o mișcare cariera de mare de persoane interesate de tehnologiile se schimbă rapid din lume și folosindu-le pentru a modela viitorul. Inovațiile tehnologice evoluează rapid, și studenții care posedă un grad mai avansat în management industrial ar putea avea un avantaj competitiv atunci când caută locuri de muncă.

  Viitorii studenți frecvent întreba, "ceea ce este un Master in Management Industrial?" Este vorba learninga abordare globală a managementului tehnologiei, și mulți candidați au o tehnologie sau de afaceri de fundal. Programul este structurat pentru a consolida cunoștințele de știință și inginerie, cu un accent pe aptitudinile de afaceri necesare pentru a rula cu succes o companie internațională de producție sau de servicii conexe. Elevii care au luat un curs full-time poate finaliza gradul în doi ani.

  Acest tip de program este benefic pentru persoanele care doresc un rol de lider în tehnologie concentrat vocație. Cu tehnologia global în schimbare atât de repede, avand un Master in Management Industrial într-adevăr se poate seta programul de absolvenți în afară de cei care nu au un grad avansat de

  Instituțiile de la domiciliu și în străinătate oferă programe mari pentru persoanele fizice care doresc să urmeze acest grad, dar costul poate diferi de școală și de locație. Studenții interesați în urmărirea un Master în grad de Management Industrial ar trebui să verificați cu intuițiile în care acestea sunt interesate să confirme toate costurile programului și taxe de înregistrare.

  Absolvenții se găsesc adesea în mare a cererii în acest domeniu competitiv, orientat spre viitor. Ei iau de multe ori roluri de conducere în domenii tehnice, în industriile de prelucrare. Multi aleg poziții cu sectorul privat companii hi-tech sau alte afaceri.Altele continua activitatea de cercetare la universități sau locuri de munca, care ajuta la modelarea politicii regionale și naționale de tehnologie.

  Există un număr de opțiuni diferite de program pentru studenții interesați în urmărirea un Master in Management Industrial. Cursuri online poate fi o opțiune mare pentru persoanele cu mai puțină flexibilitate și cei care nu se pot angaja la un program full-time. Baza noastra de date vasta este un loc minunat pentru a începe căutarea pentru cel mai bun program pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Căutare pentru programul de mai jos și de a lua în contact direct cu biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.