Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 70 Masterate în Științe  (MSc) în Inginerie chimică 2023

70 MSc Programe în Inginerie chimică 2023

Prezentare generală

Un Master of Science este primul pas pentru cei care doresc să urmeze studii postuniversitare în inginerie chimică sau un alt domeniu. Aceste grade sunt esențiale pentru multe persoane care doresc să avanseze în carieră legate de știință, inginerie, medicină și. Masters de grade Stiinta sunt obținute în plus față de Bachelors universitare de grade, de obicei, deși mai mulți ani suplimentari de studiu, fie on-line sau în sala de clasă.

Cei întrebam, "Ce este un Master în Inginerie Chimică?" Trebuie să se gândească din domeniul ca o punte de legătură între științele experimentale și aplicațiile lor din lumea reală. Inginerii chimice nu trebuie să știe doar cele mai recente progrese din domeniul chimiei, dar, de asemenea, să fie conștienți de problemele pe care le au potențialul de a rezolva.O varietate de domenii de studiu există, cum ar fi microelectronica, dezvoltare durabilă, de captare a CO2, biomedicină, energie solară, termodinamică, inginerie reacție, diagnostic de cancer si terapie, modelare, și multe altele.

Un Master în Inginerie Chimică permite studenților să se specializeze în continuare domeniile lor de expertiză în domeniu. În plus, multe dintre laboratoare de top și instituții de cercetare din intreaga tara cere angajaților să fi absolvit studii postuniversitare. Studii postuniversitare oferă, de asemenea, accesul studenților la noi echipamente și resurse care nu ar fi putut avea în timp ce lucrează la grade de licență.

Costul de un Master în Inginerie Chimică variază între instituții, deși, în general, durează între doi și trei ani pentru a finaliza. Amintiți-vă să ia în cărți și taxele de laborator, în calculul costului total al gradului.

Persoanele cu o diplomă în inginerie chimică lucrează, de obicei, în cercetare și dezvoltare, fie în guvern sau sectorul privat. Cei cu un accent pe industrie, de obicei, lucrează în laboratoare, în timp ce cei cu un accent pe teme de mediu ar putea lucra pentru guvern sau un ONG.

Noțiuni de bază Master în Inginerie Chimică on-line este o alegere excelentă pentru studenții din întreaga lume.Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb

Citeste mai mult

Filtre

  • MSc
  • Studii de inginerie
  • Inginerie chimică
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (70)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu