Keystone logo

2 MSc Programe în Studii de inginerie Inginerie mecanică Inginerie acustică 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii de inginerie
  • Inginerie mecanică
  • Inginerie acustică
Domenii de studiu
  • Studii de inginerie (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii de inginerie Inginerie mecanică Inginerie acustică

Un Master of Science, cunoscut sub numele de MSc, este o diplomă acordată studenților care au absolvit studii superioare în domeniul lor ales. Ca și alte programe de masterat, gradul MSC durează în mod obișnuit unul sau doi ani pentru a câștiga, a solicita scrierea unei teze și a demonstra cunoștințele specializate ale savantului.

Ce este un MSc în ingineria acustică? Prin studiul diferitelor aspecte ale producției, controlului și analizei audio, studenții masteranzilor de inginerie acustică dezvoltă o cunoaștere aprofundată a sunetului. Cursurile combină în mod tipic studiul teoretic al fizicii generale și al principiilor de inginerie cu proiectele tehnice care aplică în mod specific aceste concepte la sunet și vibrații. Participanții la program pot învăța, de asemenea, cum se comportă sunetul în anumite situații relevante pentru inginerie, cum ar fi clădirile sau subacvatice.

Cercetătorii din domeniul ingineriei acustice obțin competențe de rezolvare a problemelor care pot fi utile în multe aspecte ale vieții. În plus, aceștia învață să folosească cunoștințele teoretice pentru a inova soluții practice și pentru a dezvolta expertiză valoroasă care să le califice pentru cariere specializate.

Costul final pentru obținerea unui Master în Inginerie Acustică poate varia în funcție de program și de țară. Cel mai bine este să contactați direct școlile de interes pentru a afla mai multe despre prețuri.

Un grad de inginerie acustică deschide deseori posibilități de carieră într-o mare varietate de domenii. Mulți ingineri acustici lucrează în arhitectură și construcții, îndeplinesc sarcini, cum ar fi atenuarea vibrațiilor din vehicule, efectuarea de analize acustice asupra clădirilor pentru a se asigura că respectă reglementările sau proiectarea de săli de concert pentru a oferi cel mai bun sunet. Alți profesioniști acustici pot lucra pentru a optimiza sunetul în studiourile de înregistrare, proiectarea echipamentelor de înregistrare și de mixare sau pentru a oferi expertiză tehnicilor ultrasunete în scopuri medicale.

Programele de inginerie acustică pot fi găsite la școli de inginerie și universități din întreaga lume. Programele de învățare la distanță pot fi, de asemenea, disponibile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.