Keystone logo

94 MSc Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Ingineria calculatoarelor 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Studii tehnologice
  • Știința calculatoarelor
  • Ingineria calculatoarelor
Domenii de studiu
  • Studii tehnologice (94)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Studii tehnologice Știința calculatoarelor Ingineria calculatoarelor

Cei care sunt interesați în promovarea cunoștințelor într-un domeniu interesant poate lua în considerare urmăresc un grad avansat de subiect. Un Master of Science este un program de absolvent de nivel, care permite elevilor într-un domeniu pe tehnologie sau legate de știință să se îngropa adânc în cursuri specifice pentru a le pregăti pentru o carieră de succes. Un Master of Science în Ingineria Calculatoarelor poate interesa multe persoane minte punct de vedere tehnic.

Ce este un Master în Ingineria Calculatoarelor? Cei care au absolvit un program de câștig cunoștințe aprofundate în informatică, matematică, fizică, și inginerie electrică. Clase tipice includ proiectarea și crearea de calculatoare, dezvoltare hardware, dezvoltare de software, și rețele de comunicații. Zone de interes sunt disponibile în cele mai multe programe, și includ adesea inteligenta artificiala, fotonice și de prelucrare a semnalului optic, calcul aplicație specifică, și design hardware.Ca un Master în Științe, cele mai multe programe include cerințe de cercetare și a tezei și poate dura doi-trei ani pentru a finaliza.

Beneficiile pe care elevii primesc, după finalizarea unui program de inginerie de calculator includ creșterea competenței și cunoștințe în domeniile care fac obiectul dorit, mai mare de gândire și de rezolvare a problemelor, precum și capacitatea de a fi de succes într-unul din domeniile tehnice avansează mai rapid din lume.

Prețurile Programul variază în întreaga lume și poate fi semnificativ diferit de la o instituție la alta. Studenții pot beneficia de cercetarea în detaliu fiecare program în timp ce acestea sunt inca in faza de candidat. Acest lucru asigură că costurile de școlarizare se alinieze cu așteptările lor.

Cariere pentru persoanele cu studii superioare în inginerie calculator sunt vaste.Mulți studenți să dezvolte o carieră de succes în detector și hardware-ul de dezvoltare, proiectare calculator grup și de funcționare, inginerie măsurare, inginerie siguranță, și tehnologie audio. Orice profesie care necesită abilitatea de a lucra cu sisteme moderne de informare complexe poate deveni o carieră pentru studenții care își câștigă aceste grade.

&nbsp

Programele de inginerie calculator sunt disponibile în întreaga lume. Un număr semnificativ de instituții oferă programe on-line, astfel încât elevii cu o conexiune la internet pot participa de oriunde. Pentru a începe, persoanele interesate pot folosi listă a programelor noastre și conduce forme pentru a afla mai multe informații. Căutare pentru programul de mai jos și de contact direct la biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.