Keystone logo

35 MSc Programe în Științele vieții Horticultură 2024

Filtre

Filtre

  • MSc
  • Științele vieții
  • Horticultură
Domenii de studiu
  • Științele vieții (35)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

MSc Programe în Științele vieții Horticultură

Un Master of Science este o diplomă de studii postuniversitare care scufundă mai adânc în subiectele din știință și tehnologie. Scurt la Masterat, acest grad se acordă după unu până la trei ani de studiu, în funcție de sarcina cursului și de școala aleasă.

Ce este un MSc în Horticultură? Acest grad se referă la aspectul biologic al plantelor recoltate, inclusiv modul cel mai bun de a reproduce, crește, recolta, depozita și livra fructe, legume și plante decorative. Unele programe necesită studierea biologiei post-recoltare și a statisticilor, în timp ce altele se concentrează mai mult pe practici ecologice și protejând sursele de hrană. Așteptați să finalizați acest grad printr-o înțelegere mai profundă a locului în care provine produsul dvs.

Gestionarea resurselor, atenția la detalii și igiena alimentară sunt trei abilități pe care le puteți obține în timp ce studiați horticultura. Gestionarea resurselor, cum ar fi timpul, și atenția la lucrurile mici vă pot crește productivitatea. Alimentarea igienei vă poate ajuta să vă prelungiți viața propriilor produse.

Pentru a determina costul unui MSc în Horticultură, luați în considerare locul în care se află școala dvs. și dacă vă veți deplasa în acea locație sau veți studia online. Alte costuri pot include înregistrarea și cumpărarea de cărți, despre care puteți afla câteodată în prealabil.

Cu o diplomă în horticultură, puteți aplica pentru locuri de muncă în combaterea dăunătorilor, managementul arboreturilor, amenajarea teritoriului și creșterea plantelor, pentru a numi câteva. Dacă vă concentrați asupra tehnologiei de pre-recoltare, puteți căuta locuri de muncă cum ar fi gestionarea recoltei și producția de scule. Cu un accent post-recoltare, căutați cariere în distribuție și depozitare. În cele din urmă, cu accent pe mediu, puteți căuta locuri de muncă în domeniul protecției plantelor, sustenabilității și ajutorului internațional.

Școlile multiple din întreaga lume au secții de horticultură cu multiple focusuri de a alege. Acest lucru vă oferă multe opțiuni atunci când vă urmați gradul. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.